Δουλειά στην επίθεση στον ΠΑΟΚ

Ο Ιγκορ Τούντορ έδωσε έμφαση στο επιθετικό κομμάτι του ΠΑΟΚ την Τρίτη (28/7) ενώ χαλαρό τρέξιμο ξεκίνησε ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Δουλειά στην επίθεση στον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Το ματς με την Σπάρτακ Τρνάβα "πλησιάζει" και έτσι ο Ιγκορ Τούντορ την Τρίτη έδωσε βάρος στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Σε ό,τι αφορά το... ιατρικό δελτίο, χαλαρό τρέξιμο ξεκίνησε ο Στέφανος Αθανασιάδης και για ακόμη μια μέρα ο Παναγιώτης Γλύκος έβγαλε μεγάλο μέρος του προγράμματος.

Ο Στέλιος Πόζογλου δείχνει να έχει ξεπεράσει τις έντονες ενοχλήσεις στον προσαγωγό ενώ θεραπεία ακολούθησε ο τραυματίας, Χάρης Χαρίσης. Την Τετάρτη στις 19.00 θα προπονηθούν ξανά οι παίκτες του ΠΑΟΚ ενώ στις 17.00 θα μιλήσουν οι Τούντορ και Μακ ενόψει του αγώνα της Πέμπτης.

Δοκίμασε το ίδιο σχήμα

Ο Τούντορ θα ακολουθήσει την ίδια συνταγή με την Λοκομοτίβα και στον αγώνα της Πέμπτης (30/7) με αντίπαλο την Σπαρτάκ Τρνάβα. Σύμφωνα, λοιπόν, με την σημερινή (28/7) δοκιμή στην προπόνηση ο Ολσεν θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Βίτορ, Κόστα και Τζαβέλλας τριάδα στην άμυνα, ο Κίτσιου δεξιά, ο Μακ αριστερά, οι Τζιόλης, Κάτσε και Πέλκας στα χαφ, και δίδυμο στην επίθεση οι Λούκας και Κουλούρης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK