Δύο εξτρέμ και ένα στόπερ στο σωστό χρόνο

Που εστιάζει ο ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό σχεδιασμό του και γιατί στην Τούμπα τονίζουν πως δεν επηρεάζονται από την πίεση του κόσμου να δει νέους παίκτες.

Δύο εξτρέμ και ένα στόπερ στο σωστό χρόνο

Η μεταγραφική στασιμότητα έχει φέρει ανησυχία στον κόσμο του ΠΑΟΚ και αυτό φαίνεται πως το έχουν καταλάβει στον "Δικέφαλο". Ωστόσο οι άνθρωποι των "ασπρόμαυρων" και ο Ζήσης Βρύζας που κάνει επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους έχοντας το "ΟΚ" του Αγγελου Αναστασιάδη, δεν θέλουν να γίνουν βιαστικές κινήσεις και όπως λένε στον ΠΑΟΚ... "μας ενδιαφέρει πρώτη η ουσία και μετά το επικοινωνιακό κομμάτι και δεν πρόκειται απλά να κάνουμε κινήσεις μόνο και μόνο για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις".

Ο Βρύζας έχει επικεντρωθεί στις συζητήσεις με δύο εξτρέμ και έναν κεντρικό αμυντικό που θα δώσουν ποιοτική ενίσχυση στην ομάδα και στον Αναστασιάδη τα εργαλεία για να δουλέψει, όπως αυτός θέλει. Ομως προσπαθεί να πετύχει την καλύτερη δυνατή για να μην κοστίσουν παραπάνω από όσο είναι η αξία τους.

Εξελίξεις μπορούν να προκύψουν ανά πάσα στιγμή ακόμη και με ταυτόχρονη ανακοίνωση δύο ή τριών παικτών αλλά όπως λένε στην Τούμπα, θα το κάνουν όταν είναι απόλυτοι έτοιμοι και όχι βεβιασμένα απλά και μόνο για να ηρεμήσει προσωρινά ο κόσμος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK