Δώνης: "Στον ΠΑΟΚ εγώ είμαι προπονητής και εγώ αποφασίζω"

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή SUPER BALL του Contra.gr, ο Γιώργος Δώνης μίλησε για το όραμά του ως προπονητής του ΠΑΟΚ και ξεκαθάρισε -σε υψηλούς μάλιστα τόνους- ότι η επιλογή του συστήματος και της τακτικής που εφαρμόζει η ομάδα είναι αποκλειστικά δική του αρμοδιότητα.

Δώνης: "Στον ΠΑΟΚ εγώ είμαι προπονητής και εγώ αποφασίζω"

Αναλυτικά ο Ελληνας τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε: "Ηταν ένα καλό ματς σήμερα. Με τη λογική που υπάρχει στην Ελλάδα θα δίνονταν 20 πέναλτι σε κάθε ματς. Είμαστε η χώρα κάνει κακό στη διαιτησία είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που το κάνει αυτό.

Ο ΠΑΟΚ δείχνει ποδόσφαιρο Δώνη και γενικά τη φιλοσοφία που θέλω να περάσουμε. Είχαμε 64% κατοχή μπάλας, 14τελικές και ο αντίπαλος 7. Και αυτό δείχνει πολλά. Επηρεαστήκαμε πολύ από το γκολ που φάγαμε.

Θεωρώ πάντως ότι κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, ο Αστέρας είναι πολύ καλός στο ανοιχτό γήπεδο. Πάντα έτσι παίζει. Είναι δύσκολος αντίπαλος. Nομίζω ότι ήμασταν αποφασιστικοί αλλά και τυχεροί.

Εγώ αποφασίζω για τη διάταξη της ομάδας και δεν με νοιάζει τι λένε άλλοι. Οποιος έχει άποψη, να πάρει δίπλωμα προπονητή και να κοουτσάρει. Στον ΠΑΟΚ εγώ είμαι προπονητής και εγώ αποφασίζω.

Το μοναδικό πράγμα που δεν είναι σύμπτωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ότι δεν μεταφέρουμε την πραγματικότητα. Ο φίλος του ΠΑΟΚ ξέρει καλά τι διαφοροποιήσεις υπάρχουν φέτος.

Δεν κοιτάμε την μία μέρα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Εχει πολύ φιλικό περιβάλλον η ομάδα και στα αποδυτήρια είμαστε ενωμένοι. Θα φτιάξουμε ένα δυνατό ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει να κάνει μία πολύ καλή ομάδα. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ καταλαβαίνει τι θέλουμε να περάσουμε. Θα αξιολογείται το υλικό εβδομάδα την εβδομάδα. Αυτή τη στιγμή δεν βάζουμε συγκεκριμένο στόχο. Μεγάλος στόχος είναι η σωστή αξιολόγηση για να φτιάξουμε μία δυνατή και μεγάλη ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK