Εκτός αποστολής Κουμαλό και Σταφυλίδης

Ο Γιώργος Γεωργιάδης πήρε 18 παίκτες για τον αγώνα με τον ΠΑΣ, "κόβοντας" τον Νοτιοαφρικάνο στόπερ, αλλά και τον νεαρό μπακ, ο οποίος προτιμήθηκε να προφυλαχθεί. Τι περιελάμβανε το πρόγραμμα.

Εκτός αποστολής Κουμαλό και Σταφυλίδης

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον κυριακάτικο (19/5) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η προπόνηση περιείχε ασκήσεις τεχνικής, οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Ο Κώστας Σταφυλίδης προπονήθηκε με ειδική μάσκα, αλλά κρίθηκε σκόπιμο να μη συμμετέχει στην αποστολή του αγώνα, καθώς ακόμη αντιμετωπίζει πρόβλημα στις αναπνοές του. Επίσης, εκτός έμεινε ο Μπονγκανί Κουμαλό, ο οποίος άφησε πολλά παράπονα στον Γιώργο Γεωργιάδη από την εικόνα που έδειξε στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους: Σαρλ Ιτάνζ, Παναγιώτης Γλύκος, Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, Αραούχο Έτο, Άλβες Λίνο, Κώστας Κατσουράνης, Εργκούς Κάτσε, Γκόρντον Σιλντελφέλντ, Γιώργος Φωτάκης, Κοστίν Λάζαρ, Ζβόνιμιρ Βούκιτς, Μπερτράν Ρομπέρ, Αμπντούλ Καμαρά, Λίαμ Λόρενς, Σέκου Ολίσε, Γιώργος Γεωργιάδης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Στέφανος Αθανασιάδης

Από την αποστολή "κόπηκαν" οι τραυματίες Κωνσταντινίδης, Κατσικάς, ενώ για λόγους τακτικής εκτός έμειναν οι Χακόμπο, Μελίσσας, Κουμάλο, Κίτσιου, Πέλκας, Ιντζίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK