Εκτός ξανά ο Γκολάσα (VIDEO)

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ο Εγιάλ Γκολάσα δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του σαββατιάτικου (13/9, 18:15) αγώνα της Τούμπας με την Νίκη Βόλου, αφού ο Άγγελος Αναστασιάδης θέλει να τον προφυλάξει ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων.

Εκτός ξανά ο Γκολάσα (VIDEO)

Όπως έλεγαν, πάντως, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (12/9), ο Ισραηλινός μέσος υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι της Πέμπτης (18/9) με την Ντιναμό Μινσκ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Επίσης, o Στέλιος Κίτσιου από την Δευτέρα (15/9) θα αρχίσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα κι αναμένεται να δώσει το παρών στο ματς με τους Λευκορώσους. Εκτός επίσης, είναι οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Χέντβιγκες Μαντούρο, οι οποίοι βρίσκονται ακόμα σε στάδιο αποθεραπείας, ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την ίωση και ο Κυριάκος Σαββίδης, που θα αγωνιστεί με την Κ20.

Μετά το τέλος της προπόνησης η ομάδα δείπνησε στο lounge της κερκίδας των επισήμων της Τούμπας. Οι ποδοσφαιριστές του "δικεφάλου" ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 11:00 στο "Μακεδονία Παλάς", όπου και θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με την Νίκη Βόλου.

Χαμηλές "πτήσεις" στα διαρκείας

Τέλος, να αναφερθεί ότι τέλειωσε η παράταση που είχε δώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι ήθελαν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο συνολικός αριθμός των κατόχων, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ νωρίτερα μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, εφτασε τις 8.219.

Αριθμός προφανώς μειωμένος σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, κάτι που φαντάζει λογικό αν κρίνει κανείς από τη γενικότερα αρνητικό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις του κόσμου με όσα συμβαίνουν στην ομάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK