"Τελειώνει" ο Χακόμπο από τον ΠΑΟΚ

Ο Χουμπ Στέφενς έκανε γνωστή την αιτία της αποπομπής του Σανθ Χακόμπο από την προπόνηση της Παρασκευής (22/11), η οποία οφείλεται σε ακόμα ένα ξέσπασμα του Ισπανού τερματοφύλακα, που τον οδηγεί στην πόρτα εξόδου του συλλόγου.

"Τελειώνει" ο Χακόμπο από τον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Πριν από την έναρξή της, ο Χακόμπο ενημερώθηκε από τον προπονητή ότι δεν θα συμμετάσχει στις προπονήσεις ως την αρχή της επόμενης εβδομάδας, όταν και θα απολογηθεί στη διοίκηση για πειθαρχικό παράπτωμα στο τέλος της προπόνησης της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τερματοφύλακας συμπεριφέρθηκε εκτός ορίων και επιτέθηκε φραστικά σε μέλος του τεχνικού τιμ, σύμφωνα με πληροφορίες του βοηθού Γρηγόρη Καβαλιεράτου. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη στη φετινή σεζόν κάτι τέτοιο κι ο Χουμπ Στέφενς αποφάσισε την τιμωρία του.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή έχει ειδοποιηθεί από την ΠΑΕ να είναι έτοιμος για συζητήσεις και όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα η θητεία του Χακόμπο στην Τούμπα θα διακοπεί.

Μόλις ενημερώθηκε γι' αυτήν την εξέλιξη, ο ιδιοκτήτης του "δικεφάλου", Ιβάν Σαββίδης, κάλεσε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο γραφείο του ώστε να τους μιλήσει μέσω Skype.

Κατά τα άλλα, η προπόνηση είχε αυξημένη ένταση και αφιερώθηκε στην τακτική και στις δοκιμές για το κυριακάτικο ματς εναντίον του Άρη. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ασκήσεις τεχνικής την ώρα της προπόνησης, διπλό 7 εναντίον 7 με συγκεκριμένους περιορισμούς στο μισό γήπεδο και διπλό σε ολόκληρο το γήπεδο 11 εναντίον 11, με κανόνες διεξαγωγής αγώνα.

Ο Μιγκέλ Βίτορ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και ο Κωνσταντινίδης πρόγραμμα θεραπείας. Η τελευταία προπόνηση θα διεξαχθεί αύριο το απόγευμα και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Διαβάστε ακόμη

Πειθαρχικό παράπτωμα ο Χακόμπο

Σχόλιο Γ. Ντάλλας: Κανονικός τρελός

Χακόμπο: "O επιθετικός παίρνει τη δόξα και ο τερματοφύλακας τα σκ...α!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK