Εκτός πλάνων Χακόμπο και Λόπεθ

Ο Άγγελος Αναστασιάδης συζήτησε με τους Σανθ Χακόμπο και Ινίγο Λόπεθ για το μέλλον τους, προέκυψε πως δεν υπολογίζονται και δεν θα είναι στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Εκτός πλάνων Χακόμπο και Λόπεθ

Στο μεν Χακόμπο, ο Αναστασιάδης τόνισε: " Ήθελα να σε έχω στην ομάδα, όμως έχεις αποφασίσει να φύγεις από την ομάδα. Δεν θέλω να προπονείσαι μόνος σου, γιατί ούτε για μας ούτε για σένα είναι καλό. Είναι καλύτερο να μιλήσεις με τη διοίκηση, να λύσεις τη συνεργασία με τον ΠΑΟΚ και να βρεις μία άλλη ομάδα".

Με δεδομένο ότι ο Ισπανός στις μέχρι τώρα συζητήσεις που είχε με την ΠΑΕ ζητούσε σχεδόν όλο το ποσό των δύο χρόνων συμβολαίου που απομένουν για να αποχωρήσει, Αναστασιάδης και Λαγωνίδης του επισήμαναν πώς τα χρήματα που μπορεί να χάσει από τον ΠΑΟΚ, θα τα κερδίσει από την επόμενη ομάδα του, στην οποία θα βρει και πάλι χρόνο συμμετοχής.

"Προτιμώ να αναδείξω ένα νεαρό"

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και όσα ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στον Ινίγο Λόπεθ. " Θέλω να σου πω πως δεν είσαι στις πρώτες επιλογές μου, γιατί ψάχνω αμυντικό με άλλα χαρακτηριστικά και πιστεύω πώς είναι καλύτερο για σένα να μην είσαι στον πάγκο ή την εξέδρα συνέχεια. Γι' αυτό καλύτερα να φύγεις και να βρεις μία άλλη ομάδα να αγωνιστείς" επεσήμανε και προσέθεσε: " Προτιμώ να δώσω χρόνο συμμετοχής σε νεαρό από τις Ακαδημίες για να αναδειχθεί".

Σύμφωνα με όσα τονίζονται από την ΠΑΕ, οι δύο ποδοσφαιριστές έδειξαν να κατανοούν τα όσα είπαν Αναστασιάδης-Λαγωνίδης και ξεκαθάρισαν ότι δεν έχουν παράπονο από τη στάση του προπονητή απέναντί τους.

Την Τρίτη υπογράφει ο Ρατς

Την Τρίτη θα ολοκληρωθεί το θέμα του Ραζβάν Ρατς. Ο Ρουμάνος βρέθηκε στην Τούμπα την Δευτέρα για να συζητήσει με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ και έτσι να ολοκληρωθεί και... τυπικά η απόκτησή του.

Τα ζητήματα γραφειοκρατικού χαρακτήρα σχετικά με τη σύνταξη των συμβολαίων λύθηκαν και έτσι την Τρίτη ο Ρατς θα είναι και... επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ. Τόσο η πλευρά του "Δικεφάλου" όσο και αυτή του Ρουμάνου τονίζουν πως δεν υπήρξε κάποιο κώλυμα στο θέμα της συνεργασίας τους και ως εκ τούτου ο Ρατς την Τρίτη θα υπογράψει και φυσικά θα αναχωρήσει με την υπόλοιπη αποστολή στην Ολλανδία.

Επέμβαση στο διάφραγμα ο Δεληγιαννίδης

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, που υπέγραψε πρόσφατα την επέκταση του συμβολαίου του ως το καλοκαίρι του 2017, αναμένεται να κάνει επέμβαση στο διάφραγμα. Στον Δεληγιαννίδη έχει μεταφερθεί πως θα πρέπει να μείνει στο νοσοκομείο μία μέρα, αφού πρόκειται για μια επέμβαση... ρουτίνας. Όπως όλα δείχνουν, ο ίδιος δεν θα αναχωρήσει με την υπόλοιπη ομάδα για την Ολλανδία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK