Εκτός του Στέφενς, βλέπει και Μπάμπελ

Το 24ωρο της αναμονής για τον Ολλανδό και οι συζητήσει του Γερμανού προπονητής που θα συναντηθεί με τον Ιβάν Σαββίδη και ποια η εξέλιξη που παρουσίασε το θέμα Στέφενς.

Εκτός του Στέφενς, βλέπει και Μπάμπελ

Ο Ιβάν Σαββίδης προσπαθεί να δώσει άμεσα τέλος στο θέμα προπονητή. Τα μέτωπα που κινείται είναι δύο, του βασικού στόχου και της εναλλακτικής λύσης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε νέα κρούση στον Στέφενς, ανεβάζοντας την οικονομική προσφορά και προσπαθώντας να αποσπάσει το ναι του Ολλανδού τεχνικού. Θυμίζουμε ότι οι Πολωνοί έγραφαν για οικονομική διαφορά μισού εκατομμυρίου. Ο Ιβάν Σαββίδης, με την βελτιωμένη πρόταση στον Στέφενς έβαλε τον Ολανδό στη διαδικασία να του απαντήσει στο επόμενο 24ωρο, ενώ σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που δεν είναι δυνατό να διασταυρωθούν έγινε ήδη ένα ραντεβού μεταξύ των δύο ανδρών, ίσως, στην Μόσχα αν όχι στο Ροστόφ.

Η λύση Μπάμπελ

Από εκεί και πέρα, ο 40χρονος Μάρκους Μπάμπελ αποτελεί την εναλλακτική λύση του Ιβάν Σαββίδη για τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Κάποιες πληροφορίες, εξάλλου, λένε ότι ο Γερμανός προπονητής απόψε ή αύριο (12/6) το πρωί θα βρίσκεται στο Ροστόφ για να συζητήσει με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ενδεχομένως, άλλωστε, το γεγονός ότι τα εισιτήρια διαρκείας αρχίζουν να διατίθενται την Πέμπτη να μαρτυρά ότι ο Σαββίδης, είτε έτσι, είτε αλλιώς θα ανακοινώσει άμεσα προπονητή για να δώσει ώθηση και στα διαρκείας.

Το προφίλ του Μπάμπελ

Εκανε σπουδαία καριέρα ως αμυντικός, ο Μάρκους Μπάμπελ, αφού αγωνίστηκε σε Μπάγερν Μονάχου, Αμβούργο, Λίβερπουλ, Μπλάκμπερν και Στουτγάρδη, έως το 2007. Στη συνέχεια εργάστηκε για μία σεζόν ως βοηθός προπονητή στην Στουτγάρδη, βρέθηκε στον πάγκο το Νοέμβριο του 2008 οδηγώντας την ομάδα μέχρι την τρίτη θέση της Μπουντεσλίγκα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, το Δεκέμβριο του 2009 αποχώρησε λόγω της κακής πορείας της Στουτγάρδης στο πρωτάθλημα και παρότι την είχε πάει στους ομίλους αρχικά και στη συνέχεια στους "16' του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το 2010 κάθισε στον πάγκο της Χέρτα οδηγώντας την από την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας στην Μπουντεσλίγκα. Τον Δεκέμβριο του 2011, πάντως, απολύθηκε από την Χέρτα και τον Φεβρουάριο του 2012 προσλήφθηκε από την Χόφενχάιμ, την οποία καθοδήγησε έως τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK