Επίσημα στον ΠΑΟΚ ο Χατζηισαΐας

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Χατζηισαΐα από τον Πανιώνιο, με τον 23χρονο αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο 3,5 ετών.

Επίσημα στον ΠΑΟΚ ο Χατζηισαΐας

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι με κάθε επισημότητα ο Δημήτρης Χατζηισαΐας. Ο "Δικέφαλος" ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού από τον Πανιώνιο, ο οποίος καρπώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr 1.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του.

Το ποσό αυτό τον καθιστά την πιο ακριβή πώληση Έλληνα παίκτη των "κυανερύθρων" (πιο ακριβή πώληση παραμένει ο Ραφίκ Τζεμπούρ στην ΑΕΚ), καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Δημήτρη Κολοβού, που πωλήθηκε στον Ολυμπιακό το 2013 έναντι 600.000 ευρώ.

H ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του Δημήτρη Χατζηισαΐα. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα και θα φορέσω τη φανέλα με τον Δικέφαλο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην αξία μου κι ελπίζω να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», δήλωσε στο paokfc.gr ο Χατζηισαΐαςμετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Με μεταγραφή ρεκόρ ο Χατζηισαΐας στον ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK