Επιστροφή στις προπονήσεις για Μπερμπάτοφ

Ένα ευχάριστο μαντάτο είχε η σημερινή (07/05) προπόνηση του ΠΑΟΚ, καθώς ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ύστερα από τρεις ολόκληρους μήνες.

Επιστροφή στις προπονήσεις για Μπερμπάτοφ

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ με την ΑΕΚ (11/05, 20:30). Έτσι, μετά το ρεπό της Παρασκευής, οι παίκτες του "Δικεφάλου" επέστρεψαν στο γήπεδο με το βλέμμα τους στραμμένο στο ματς με την "Ένωση". Το πρόγραμμα αφορούσε κυρίως την κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο και το transition game, ενώ υπήρχαν και ασκήσεις για τα τελειώματα των φάσεων.

Μέρος της προπόνησης ακολούθησαν και οι Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Μάριν Λέοβατς που μπαίνουν στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους κι ετοιμάζονται για την επιστροφή τους. Την Κυριακή (08/05) η προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για τις 11.00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ