Επιστροφή στις προπονήσεις για Μπερμπάτοφ

Ένα ευχάριστο μαντάτο είχε η σημερινή (07/05) προπόνηση του ΠΑΟΚ, καθώς ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ύστερα από τρεις ολόκληρους μήνες.

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ με την ΑΕΚ (11/05, 20:30). Έτσι, μετά το ρεπό της Παρασκευής, οι παίκτες του "Δικεφάλου" επέστρεψαν στο γήπεδο με το βλέμμα τους στραμμένο στο ματς με την "Ένωση". Το πρόγραμμα αφορούσε κυρίως την κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο και το transition game, ενώ υπήρχαν και ασκήσεις για τα τελειώματα των φάσεων.

Μέρος της προπόνησης ακολούθησαν και οι Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Μάριν Λέοβατς που μπαίνουν στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους κι ετοιμάζονται για την επιστροφή τους. Την Κυριακή (08/05) η προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για τις 11.00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Πολιτική ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Η χώρα καζινοποιείται και η κυβέρνηση σιωπά

Πυρ ομαδόν στη Βουλή για την παράδοση άνευ όρων της κυβέρνησης σχετικά με το ζήτημα των VLT'S. Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα που θέτει η αντιπολίτευση. Για "καζινοποίηση" της χώρας κάνουν λόγο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

 

Πρώτη Σελίδα