Επιστροφή στις προπονήσεις για Ροντρίγκες

Ο ΠΑΟΚ, μία ημέρα μετά το επεισοδιακό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, άρχισε την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, με τον Γκάρι Ροντρίγκες να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και να τίθεται στη διάθεση του Ιγκόρ Τούντορ.

Επιστροφή στις προπονήσεις για Ροντρίγκες

Ο ΠΑΟΚ άρχισε την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής (06/03) με τον Πανθρακικό. Η προπόνηση της Πέμπτης (03.03) πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία σε δύο γκρουπ.

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Ολυμπιακό ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο στο γήπεδο κι ασκήσεις στο γυμναστήριο. Το δεύτερο γκρουπ δούλεψε στην κυκλοφορία της μπάλας σε καθεστώς πίεσης με παιχνίδια σε μικρό χώρο και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Οι Παναγιώτης Γλύκος, Ζάιρο, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Δημήτρης Κωνσταντινίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι Γκάρι Ροντρίγκες, Στέφανος Αθανασιάδης προπονήθηκαν κανονικά.

Την Παρασκευή (04.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12.00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ