Επίθεση Γκαρσία σε διοίκηση ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό (VIDEOS+PHOTOS)

Ο Πάμπλο Γκαρσία επιτέθηκε στους Ιάκωβο Αγγελίδη και Ζήση Βρύζα, κατά την παρουσία του σε σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ, ενώ "έβγαλε" πίκρα για τον τρόπο που αποχώρησε από το "δικέφαλο".

Επίθεση Γκαρσία σε διοίκηση ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό (VIDEOS+PHOTOS)

Ο Πάμπλο Γκαρσία βρέθηκε στη Σκύδρα και συγκεκριμένα σε σύνδεσμο, ο οποίος "φέρει" το όνομά του, προκειμένου να γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Συγκεκριμένα ο Γκαρσία είπε:

Για την παρουσία του κόσμου που τον αγκάλιασε στην εκδήλωση του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Σκύδρας: " Βρίσκομαι σε άλλη κατάσταση δεν παίζω άλλο ποδόσφαιρο. Πιστεύω όμως ότι έχει δημιουργηθεί μια φιλία που είναι πέρα από το ποδόσφαιρο. Έχω κάνει φίλους στη Θεσσαλονίκη και εδώ και όπως έχω πει αυτό που μένει είναι οι αναμνήσεις και η φιλία, το σημαντικότερο όλων".

Για το αν έχει επαφή με την διοίκηση του ΠΑΟΚ και το αν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του: "Που είναι ο Βρύζας, ρωτήστε τον Τζακ (σ.σ. Αγγελίδης). Υπάρχει Τζακ; Ρωτήστε τους αυτούς".

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και για την εικόνα της ομάδας: ρώτα πρέπει να παίξουμε και να κερδίσουμε τον ΟΦΗ και μετά να νικήσουμε στην Τούμπα. Δεν υπάρχει άλλο. Πρώτα είναι ο ΟΦΗ. Δεν μου αρέσει να σχολιάζω απ' έξω".

Για το αν θα μείνει μόνιμα στην Ελλάδα: "Δεν υπάρχει τίποτα σίγουρα. Εγώ είμαι στην Ελλάδα με την οικογένειά μου. Είναι όλοι ευχαριστημένοι εδώ. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Σήμερα είμαστε εδώ, πίνουμε κρασιά, αλλά αύριο θα φούμε τι θα γίνει. Είμαστε όμως ευχαριστημένοι εδώ".

Για το γεγονός πως δείχνει πικραμένος για τον τρόπο που έφυγε από τον ΠΑΟΚ: "Δεν το βλέπει αυτός που δεν θέλει να το δει. Οι μόνοι που με θέλανε ήταν οι οπαδοί. Δεν θέλω να μιλήσω πολύ γι' αυτό, γιατί αυτή η σελίδα γύρισε. Νιώθω κακά γιατί πάντα έδωσα το 100% όσων μπορούσα κι αυτοί που είναι εκεί μέσα το γνωρίζουν. Σήμερα παγκοσμίως η κατάσταση είναι δύσκολη. Υπάρχει μεγάλη διαφθορά. Όλοι πάνε πίσω από την πλάτη. Αλλά εγώ περπατάω ήρεμα".

Για το ενδεχόμενο επιστροφής στον ΠΑΟΚ: " Δεν ασχολούμαι με αυτά. Αυτό που σκέφτομαι είναι τι μπορώ να κάνω στο μέλλον για την οικογένεια μου και για μένα, γιατί σήμερα ο καθένας φυλάει τον κώλο του. Είναι λυπηρό, αλλά έτσι συμβαίνει".

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: "Τι να πω στον κόσμο; Εγώ που είμαι έξι χρόνια εδώ τον βλέπω να δίνει τα πάντα για τον ΠΑΟΚ. Κι αυτοί που είναι μέσα δεν κουνιούνται".

Τέλος, σε "πηγαδάκι" με τον κόσμο, ο Πάμπλο Γκαρσία όταν ρωτήθηκε αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, τόνισε: "Υπάρχει ένας μαφιόζος τύπος εκεί κάτω, αλλά και εμείς πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια".

Δείτε VIDEOS:

Όσο για το αν σκέφτεται την επιστροφή στον ΠΑΟΚ:

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός είπε:

Δείτε φωτογραφίες:

Επίθεση Γκαρσία σε διοίκηση ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό (VIDEOS+PHOTOS)

Επίθεση Γκαρσία σε διοίκηση ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό (VIDEOS+PHOTOS)

Επίθεση Γκαρσία σε διοίκηση ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό (VIDEOS+PHOTOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK