Έρχεται... καυτός μεταγραφικός Γενάρης στον ΠΑΟΚ

Κίνηση στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ αναμένεται το Γενάρη. Για ποιους χτυπάνε καμπάνες αποχώρησης και ποιες οι σκέψεις του Μίχελ για την ενίσχυση των κυπελλούχων. Πώς σκέφτονται να χειριστούν την υπόθεση Πρίγιοβιτς και τι παίζει με τον Χουλτ;.

Έρχεται... καυτός μεταγραφικός Γενάρης στον ΠΑΟΚ

Μπορεί τον Ιανουάριο το θερμόμετρο να αναμένεται να κινηθεί σε μονοψήφιους αριθμούς στην Θεσσαλονίκη, όμως στη Τούμπα, το μεταγραφικό θερμόμετρο θα χτυπήσει... κόκκινο. Τόσο η πόρτα της εξόδου όσο και αυτή της εισόδου θα ανοίξουν, με τις ζυμώσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν ανοίξει αρκετά "κανάλια" με έναν σημαντικό κύκλο ανθρώπων να... τρέχει για να γεμίσει τις λίστες με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, αλλά και με ομάδες για υποψήφιους προς αποχώρηση. Τι συμβαίνει με τους απόντες της επίσημης φωτογράφισης, ποια είναι τα ονόματα από την Super League Σουρωτή που έχουν ακουστεί και ποιες οι θέσεις στις οποίες ο ΠΑΟΚ "ψάχνεται".

Πριν από περίπου δυο εβδομάδες, ο Λούμπος Μίχελ, σε συνέντευξη που παραχώρησε, γνωστοποίησε την πρόθεση των ασπρόμαυρων να ανοίξουν την πόρτα της εξόδου προκειμένου να γίνει "αποσυμφόρηση" του ρόστερ, όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Όμως, πλην αυτού, θα γίνουν και αντικαταστάσεις προσώπων. Με βάση τα όσα έχει δείξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο ΠΑΟΚ βλέπει λύσεις για τα δυο άκρα της άμυνάς του, αναζητώντας διαφορετικής "βαρύτητας" ποδοσφαιριστές.

Στο δεξί άκρο, δεν υπάρχει ο παίκτης που θα κάνει τα... ρεπό του Λέο Μάτος με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη να μετράει μέρες στη Τούμπα, καθώς ο ατζέντης του, Μπρούνο Τσιρίλο, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Κατερινιώτη. Οι πιθανότητες "επανασύνδεσης" με την Ομόνοια, στην οποία ο Κωσταντινίδης αγωνίστηκε ως δανεικός είναι μικρές, όμως τη δεδομένη στιγμή τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Μαρίν Λέοβατς έχει μπει στο τρίτο χρόνο παρουσίας του στον "Δικέφαλο του βορρά" χωρίς να έχει καταφέρει να γίνει... αναντικατάστατος, όπως ο Μάτος, ενώ ο Ντοριάν Λεβέκ μετράει αντίστροφα, εκτός και αν αφήσει πίσω του τους τραυματισμούς που τον έχουν αφήσει εκτός δράσης από την αρχή της σεζόν.

Το πιο "καυτό" όνομα για την συγκεκριμένη θέση δεν είναι άλλο από αυτό του Νίκλας Χουλτ. Οι "ασπρόμαυροι" δεν έχουν ακόμα αποφασίσει για την πολιτική που θα ακολουθήσουν με τους ποδοσφαιριστές που τυχόν πάρουν την ελευθέρας τους από τον Παναθηναϊκό, καθώς ακόμα και αυτή η παράμετρος παίζει το ρόλο της.

Στη μεσαία γραμμή, ο Χοσέ Κάνιας έχει ενεργοποιηθεί το τελευταίο διάστημα, γεγονός που κάνει τον Εργκους Κάτσε... φευγάτο ενόψει Ιανουαρίου. Στον ΠΑΟΚ έχουν κάνει μια πρώτη έρευνα αγοράς για εσωτερικούς μέσους σε περίπτωση που ανοίξει η συγκεκριμένη θέση. Ο Γκόικο Τσίμιροτ απ' την άλλη βρίσκεται εδώ και καιρό στη... βιτρίνα, χωρίς όμως οι εκπρόσωποί του να έχουν καταφέρει να προσελκύσουν αγοραστές που θα έδιναν τα χρήματα που ξέρουν πως θα κάνουν τους ανθρώπους της ομάδας του Μίχελ να ανοίξουν την πόρτα της εξόδου.

Πλην του Κάνιας, χαμηλό αριθμό συμμετοχών έχουν και οι άλλοι δυο βασικοί της περσινής σεζόν στον άξονα. Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Εβγέν Σάχοφ βρίσκονται μεταξύ πάγκου και κερκίδας, και αυτό δύσκολα θα αλλάξει. Για τον ΠΑΟΚ θα ήταν ευχής έργον να υπάρχουν τέτοιες "ρεζέρβες" όμως το ζητούμενο είναι να υπάρχει διάθεση και από τους ποδοσφαιριστές που πέρυσι σήκωσαν όλο το βάρος, να αποδεχθούν φέτος τον συγκεκριμένο ρόλο.

Στα άκρα, το σενάριο της "ανταλλαγής" Λημνιού – Λάμπρου έκανε την εμφάνισή του το τελευταίο διάστημα, όμως από τότε, ο Λημνιός έχει παραμείνει, έστω και ως αλλαγή, στις επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου. Οσον αφορά την επίθεση, οι ασπρόμαυροι προετοιμάζονται τόσο για το "plan a" που είναι η προσθήκη ενός επιθετικού που θα πλαισιώσουν τους Πρίγιοβιτς και Κουλούρη, όσο και για "plan b" που είναι η ρευστοποίηση της μετοχής του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

Μέσα σε όλα, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, ο Λούμπος Μίχελ έχει προχωρήσει σε μια σειρά επαφών με ατζέντηδες που έχουν βρεθεί στην Θεσσαλονίκη, και έφυγαν με... δουλειά για το γραφείο. Ο ΠΑΟΚ έχει γνωστοποιήσει πως θα είναι ενεργός στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, και πολλοί θέλησαν να πληροφορηθούν τόσο τις... ενδεικτικές τιμές πώλησης, όσο και τα χρήματα που θα πέσουν στην αγορά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK