"Ετοιμοπόλεμοι" Ζάιρο και Τζαβέλλας

Γιώργος Τζαβέλλας και Ζάιρο ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε και τέθηκαν στην διάθεση του Τούντορ για τον αγώνα της Κυριακής (18/10) κόντρα στο Ηρακλή.

"Ετοιμοπόλεμοι" Ζάιρο και Τζαβέλλας

Δύο ημέρες πριν τον αγώνα με τον Ηρακλή ο Ιγκορ Τούντορ είδε με ικανοποίηση τους Ζάιρο και Τζαβέλλα να τίθενται στη διάθεσή του, μετά την ίωση που τους ταλαιπώρησε τελευταία. Οι δύο ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη (15/100, σε αντίθεση με τον Μυστακίδη, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε πως υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου και αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων για 2-3 εβδομάδες.

Από εκεί και πέρα, οι Τσίμιροτ, Κωνσταντινίδης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο στο γήπεδο και ο Κίτσιου έκανε αποθεραπεία και μυική ενδυνάμωση στο γυμναστήριο. 

Όσον αφορά το πρόγραμμα της Πέμπτης (15/10) ο τεχνικός του ΠΑΟΚ εστίασε στον τρόπο που πρέπει να εφαρμόζουν οι παίκτες του το passing game που τους ζητά ενόψει του ματς με τον Ηρακλή, ενώ στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" δούλεψαν στα τελειώματα και στις στημένες φάσεις.

Δείτε το πλάνα από την προπόνηση της Πέμπτης (15/10) και πιο συγκεκριμένα από τον "βομβαρδισμό" που δέχθηκαν οι τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ.

 

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ