"Ετοιμοπόλεμοι" Ζάιρο και Τζαβέλλας

Γιώργος Τζαβέλλας και Ζάιρο ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε και τέθηκαν στην διάθεση του Τούντορ για τον αγώνα της Κυριακής (18/10) κόντρα στο Ηρακλή.

"Ετοιμοπόλεμοι" Ζάιρο και Τζαβέλλας
INTIME SPORTS

Δύο ημέρες πριν τον αγώνα με τον Ηρακλή ο Ιγκορ Τούντορ είδε με ικανοποίηση τους Ζάιρο και Τζαβέλλα να τίθενται στη διάθεσή του, μετά την ίωση που τους ταλαιπώρησε τελευταία. Οι δύο ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη (15/100, σε αντίθεση με τον Μυστακίδη, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε πως υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου και αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων για 2-3 εβδομάδες.

Από εκεί και πέρα, οι Τσίμιροτ, Κωνσταντινίδης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο στο γήπεδο και ο Κίτσιου έκανε αποθεραπεία και μυική ενδυνάμωση στο γυμναστήριο.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της Πέμπτης (15/10) ο τεχνικός του ΠΑΟΚ εστίασε στον τρόπο που πρέπει να εφαρμόζουν οι παίκτες του το passing game που τους ζητά ενόψει του ματς με τον Ηρακλή, ενώ στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" δούλεψαν στα τελειώματα και στις στημένες φάσεις.

Δείτε το πλάνα από την προπόνηση της Πέμπτης (15/10) και πιο συγκεκριμένα από τον "βομβαρδισμό" που δέχθηκαν οι τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK