Φακούντο Περέιρα, ο χοντρούλης μάγος που ντριμπλάρει φωτογράφους

Ένα φλερτ αρκετών ετών κατέληξε σε γάμο και ο ΠΑΟΚ προσέθεσε στο δυναμικό του τον Φακούντο Περέιρα. Το Contra.gr αξιολογεί τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό, ο οποίος μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτη του "Δικεφάλου" που χτίζει ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Φακούντο Περέιρα, ο χοντρούλης μάγος που ντριμπλάρει φωτογράφους

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια ο διακαής πόθος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ εκπληρώθηκε και ο Φακούντο Περέιρα φοράει ήδη τα ρούχα του Δικεφάλου του Βορρά. Ένα δεκάρι που δεν μοιάζει με πολλούς ποδοσφαιριστές της εποχής μας, ενώ σε όσους εδώ και χρόνια τον έχουν παρακολουθούν να αγωνίζεται θυμίζει σε στιλ τον Γκιόργκι Χάτζι.

Είχε ξετρελαθεί από το 2011

Ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά εντόπισε τον Περέιρα την εποχή που αγωνιζόταν στη Χιλή και έφευγε με μεταγραφή για το Μεξικό. Ήταν Γενάρης του 2011 όταν προτάθηκε στους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά και αυτοί δεν χρειάστηκαν πολύ χρόνο για να ξετρελαθούν μαζί του.

" Μαγικό αριστερό πόδι, ταχύτητα σε σκέψη και εκτέλεση, φοβερά σουτ, δημιουργία στο παιχνίδι του και ικανότητα να παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Είναι δεκάρι, μπορεί να παίξει και έξω αριστερά, αλλά και ως περιφερειακός φορ σε σύστημα 4-4-2", λέει στο Contra.gr ο Βασίλης Στάχτιαρης, ο Έλληνας σκάουτερ που εδώ και 30 χρόνια ταξιδεύει στην Αργεντινή και ήταν αυτός που πρωτοπρότεινε στον ΠΑΟΚ τον Φακούντο.

Περέιρα και ΠΑΟΚ έφτασαν κοντά αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, ωστόσο ο "γάμος" δεν προέκυπτε για οικονομικούς λόγους. Οι ομάδες στις οποίες ανήκε αξίωναν τεράστια ποσά για να τον παραχωρήσουν, σε μια περίοδο που ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να ανταποκριθεί.

"Ξεφτιλίζει αντιπάλους"

" Ο Φακούντο εμένα μου θυμίζει τον Χάτζι. Στην Αργεντινή τον παρομοιάζουν με τον Μεσι. Τον πρωτοείδα σε αγώνα της Εστουδιάντες το 2007. Είχε βάλει τρία γκολ και έδωσε μία ασίστ σε ένα 4-0 επί της Κολεγιάλες. Το ένα από τα τρία γκολ που έβαλε ήταν με κουτουπιέ από το κέντρο. Ο ποδοσφαιριστής είναι απίθανος. Πρόκειται για μεγάλο ντριμπλέρ που μπορεί να ξεφτιλίσει κάθε αντίπαλο. Αδιάβαστο και διαβασμένο…", επισημαίνει ο άνθρωπος που διαπραγματευόταν τη μεταγραφή του πριν από τρία χρόνια.

Η Τούμπα αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές με τον Περέιρα, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής ταμάμ για τον κόσμο και το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Εντυπωσιακός και ουσιαστικός. Ένα δεκάρι που μέχρι τώρα στην καριέρα του κάνει 8 με 10 γκολ ανα σεζόν! Στην Αργεντινή το παρατσούκλι του είναι "μάγος" (θα καταλάβουμε σύντομα γιατί) και "χοντρούλης", μιας και ο σωματότυπος του παραπέμπει… σε Μαραντόνα.

Ντριμπλάρει φωτογράφους

Οι μαγικές στιγμές που έχει προσφέρει στην Αργεντινή ο Φακούντο Περέιρα τον έχουν αναδείξει σε έναν από τους πιο φαντεζί ποδοσφαιριστές, ενώ στη χώρα του τανγκό ζει και ένας μύθος για τον 27χρονο μεσοεπιθετικό που τον θέλει να "ντριμπλάρει ακόμη και τους φωτογράφους" τις ημέρες που έχει μεγάλα κέφια!

News 24/7

24MEDIA NETWORK