Φέρνει Ζαΐρο ο ΠΑΟΚ

Σε συμφωνία με την Τρέντσιν για την απόκτηση του Ζαΐρο ντε Μασέδο ντα Σίλβα ήρθε ο ΠΑΟΚ. Στη Θεσσαλονίκη ο Βραζιλιάνος άσος εντός της ημέρας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον "Δικέφαλο".

Φέρνει Ζαΐρο ο ΠΑΟΚ

Μετά την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έβαλαν μπροστά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Στο πλαίσιο αυτό ήρθαν σε συμφωνία με την Τρέντσιν από την Σλοβακία για την απόκτηση του Ζαΐρο ντε Μασέδο ντα Σίλβα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αναμένεται μέσα στην ημέρα (07/08) στη Θεσσαλονική, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, κι αν όλα κυλήσουν ομαλά, να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον "Δικέφαλο".

Ο 23χρονος άσος έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα στην Μαδουρέιρα, με την οποια σε 37 συμμετοχές σημείωσε 4 γκολ, ενώ ενδιάμεσα αγωνίστηκε ως δανεικός σε Ιντερνασιονάλ και Μποταφόγκο, πριν μεταγραφεί το περυσινό καλοκαίρι στην Τρέντσιν. Με την σλοβάκικη ομάδα πέτυχε 9 γκολ σε 38 αγώνες, βγαίνοντας πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017.

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο στην υπόθεση του Ζαΐρο είναι ότι η Τρέντσιν είναι ομάδα που ανήκει στον παλιό του συμπαίκτη στον Άγιαξ και παλαίμαχου του Παναθηναϊκού, Τσου Λα Λινγκ.

Οι επαφές έγιναν ανάμεσα στους δύο άνδρες και έφεραν τη μεταγραφή του στον "Δικέφαλο".

Το ανακοίνωσε και η Τρέντσιν

H Τρέντσιν ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Τζάιρο στον ΠΑΟΚ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Αρχικά, φιλοξενεί δηλώσεις του γενικού διευθυντή του συλλόγου, Ρόμπερτ Ρίμπνιτσεκ, ο οποίος επιβεβαιώνει πως ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για ιατρικές εξετάσεις ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Στη συνέχεια αναφέρονται ορισμένα στοιχεία για τον παίκτη, αλλά και για τον ΠΑΟΚ, ενώ υπάρχουν και δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου του σλοβακικού συλλόγου. Εκείνος, υποστηρίζει μεταξύ άλλων πως η συγκεκριμένη μεταγραφή θα αποτελέσει μια ευκαιρία και για την ομάδα της Σλοβακίας, εκτός από τους παίκτες, προφανώς για να ακουστεί το όνομά της στην Ευρώπη περισσότερο.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του Ζαΐρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK