"Φλερτ Μπόλονι με Στεάουα"

Ρουμάνοι δημοσιογράφοι επικαλούμενοι δημοσίευμα του ελληνικού Τύπου κάνουν λόγο για ενδεχόμενη "μετακόμιση" του προπονητή του ΠΑΟΚ στο Βουκουρέστι για λογαριασμό της Στεάουα.

"Φλερτ Μπόλονι με Στεάουα"

Με ελληνικό δημοσίευμα που μιλάει για διαπραγματεύσεις της Στεάουα με τον Μπόλονι, παρά το γεγονός πως πριν λίγο καιρό η ομάδα του Βουκουρεστίου απέκτησε νέο προπονητή, τον Μιχάι Στοϊτσίτα, ασχολείται ου ρουμανικός Τύπος. "Η Στεάουα έχει εκ νέου διαπραγματεύσεις με τον Λάσλο Μπόλονι, αν και ο Μιχάι Στοϊτσίτα εγκαταστάθηκε στον πάγκο της πριν από λίγο καιρό", γράφεται σχετικά στην ιστοσελίδα "Prosport.ro.

"Ο προπονητής του ΠΑΟΚ φαίνεται να μπήκε στον πειρασμό να συνεργαστεί με τον σύλλογο που μεγλαούργησε ως παίκτης, ειδικά αφού ο ΠΑΟΚ έχει οικονομικά προβλήματα. Πίσω από αυτές τις διαπραγματεύσεις βρίσκεται ο τεχνικός διευθυντής της Στεάουα, με τον οποίο ο Μπόλονι μίλησε και το περασμένο καλοκαίρι" σημειώνεται.

Και καταλήγει: "Εάν οι διαπραγματεύσεις καρποφορήσουν τότε ο Μπόλονι είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του τον "πόλεμο" με τον Τζίτζι Μπεκάλι (σ.σ. πρόεδρος της Στεάουα)".

News 24/7

24MEDIA NETWORK