Φορτούλα: "Δεν εκτιμούσα τον Χαλκιά ως άνθρωπο"

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ του ΠΑΟΚ Μπλάντεν Φορτούλα, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, υποστήριξε ότι μεταξύ των Χακόμπο - Γλύκου υπάρχει υγιής ανταγωνισμός για τη θέση στην 11άδα, κάτι που δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια εξαιτίας του... Κώστα Χαλκιά!

Φορτούλα: "Δεν εκτιμούσα τον Χαλκιά ως άνθρωπο"

Μιλώντας στο Αθλητικό Μετρόπολις, ο Σέρβος είπε για:

τον Χακόμπο: " Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και καλό παιδί. Έχει πολλά καλά σωματικά προσόντα. Ο ΠΑΟΚ για μένα βρήκε ένα πολύ μεγάλο και καλό τερματοφύλακα. Ξεχωρίζει κάτω από τα γκολπόστ, στις επεμβάσεις είναι σωστός και γρήγορος. Είναι έμπειρος και τρομερά ήρεμος και κουμαντάρει την ομάδα όπως πρέπει. Και η τεχνική του είναι πολύ καλή. Τον εκτιμώ πολύ".

τον Γλύκο: " Και η Γλύκος έχει παίξει καλά. Ήταν ήρεμος και του έτυχε αυτό το γκολ στον ΟΦΗ. Πρέπει να παλέψει για να ξαναπάρει την θέση του. Μπράβο στον Σάντος που τον κάλεσε στην Εθνική, για κακή του τύχη όμως έκανε το... σφάλμα και μπήκε ο άλλος (σ.σ. Χακόμπο). Παίζει καλύτερα ο άλλος. Ο Γλύκος είναι γρήγορος στις επεμβάσεις, αλλά και ήρεμος. Θα πρέπει όμως να κουμαντάρει περισσότερο την ομάδα και να μιλάει".

το ποιον θα επέλεγε αυτός: " Θα συνέχιζα με τον Ισπανό. Θα έδινα όμως και παιχνίδια στον Γλύκο".

τη σύγκριση των διδύμων Γλύκου-Χακόμπο και Κρέσιτς-Χαλκιά: " Και με τον Κρέσιτς και τον Χαλκιά υπήρχε ανταγωνισμός, όχι υγιής όμως. Τον Κρέσιτς τον εκτιμούσα σαν παιδί, τον Χαλκιά δεν τον εκτιμούσα τόσο πολύ ως άνθρωπο. Ξέρω πως ήταν πολύ καλά με τον Τύπο. Τώρα υπάρχει σωστός ανταγωνισμός μεταξύ του Χακόμπο και Γλύκου".

την πορεία του ΠΑΟΚ: " Έχουμε την ευκαιρία φέτος να βγούμε δεύτεροι. Δεν έπρεπε όμως να γίνουν αυτά με την Ραπίντ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK