Φορτούνης: "Σήμερα αποφασίζω"

Ο Κώστας Φορτούνης δηλώνει ότι σήμερα Τρίτη (15/07) θα ανακοινώσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτή να είναι ο ΠΑΟΚ. Υπογράφει για τρία χρόνια ο Κουλούρης, Σεντ Ετιέν για Μολό, στέλνουν Στεβάνοβιτς.

Φορτούνης: "Σήμερα αποφασίζω"

Οι νέες επαφές που είχαν το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με την πλευρά του Κώστα Φορτούνη, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν βρήκε την πρόταση που έψαχνε στο εξωτερικό, ίσως να "στείλουν" τελικά τον νεαρό μεσοεπιθετικό στον ΠΑΟΚ. Οπως δηλώνει, άλλωστε, ο ίδιος στην εφημερίδα "Metrosport" σήμερα θα πάρει την τελική του απόφαση.

"Μιλάμε καθημερινά με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Μέχρι αύριο (σ.σ. σήμερα) θα αποφασίσω.

Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται" είπε συγκεκριμένα.

Υπογράφει για τρία χρόνια ο Κουλούρης

Οι εκπρόσωποι του Ευθύμη Κουλούρη βρίσκουν τελικά την χρυσή τομή με τον ΠΑΟΚ, κι έτσι ο νεαρός επιθετικός θα αποτελέσει ένα από τα επιθετικά "όπλα" του Αγγέλου Αναστασιάδη τη νέα περίοδο, με δεδομένο οτι φέτος αναμένεται να είναι η χρονιά της καθιέρωσής του. Το νέο τριετές συμβόλαιο αναμένεται να υπογραφεί το επόμενο διάστημα και επειδή ο ΠΑΟΚ πιστεύει στις δυνατότητες του και θέλει να τον δέσει στην Τούμπα, αναμένεται να μπει και υψηλή ρήτρα αγοράς. Ο μανατζέρ του Πολ Κουτσιολάκος θα βρεθεί στην Ολλανδία για να επικυρωθεί και τυπικά η συμφωνία.

Ο Στεβάνοβιτς

Ο Αλεν Στεβάνοβιτς, ο 23 χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός της Τορίνο που πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στην Παλέρμο, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον δύο ελληνικών ομάδων για δανεισμό, σύμφωνα με την "Tuttosport". Η μία από αυτές φέρεται να είναι ο ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος με ελβετικές ρίζες έχει αρχίσει την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Ραντνίτσκι Ομπρένοβατς, απ' όπου τον απέκτησε η Ίντερ το 2009. Στην ομάδα του Μιλάνου έπαιξε ελάχιστα και το 2010 τον απέκτησε με συνιδιοκτησία η Τορίνο (αργότερα, το 2013, πήρε όλα τα δικαιώματά του. Έκανε αρκετά ματς εκεί, αλλά μάλωσε με τον προπονητή και για δύο σεζόν πήγε δανεικός, Την πρώτη στην Τορόντο στο MLS και πέρυσι στην Παλέρμο. Είναι τρεις φορές διεθνής με την εθνική Ανδρών της Σερβίας.

Σεντ Ετιέν για Μολό

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπορεί να επιβεβαιώνεται ότι ο Δικέφαλος βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον 25χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό της Νανσί, Γιοάν Μολό, που πέρσι έπαιζε δανεικός στην Σεντ Ετιέν, πληροφορίες από την Γαλλία, όμως, κάνουν λόγο για επιθυμία του παίκτη να παραμείνει στο γαλλικό πρωτάθλημα και μάλιστα μιλούν για συμφωνία τριών ετών με την Σεντ Ετιέν.

Καβαλέιρο και Ούκρα

Στο μεταξύ σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Arena Press" ο ΠΑΟΚ εξεταζει δύο Πορτογάλους ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τον 21χρονο επιθετικό Ιβάν ΚαΒαλέιρο ο οποίος αγωνίζεται ως επί το πλείστον στη δεξιά πλευρά της επίθεσης αλλά μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερός εξτρέμ όσο και ως "φουνταριστός" και τον 26χρονο μεσοεπιθετικό Ούκρα, που μπορεί να παίξει και στις δύο πτέρυγες με... καλύτερή του τη δεξιά. Ο πρώτος ανήκει στην Μηενφίκα και δεσμεύεται με συμβόλαιο μαζί της μέχρι το καλοκαίρι του 2018, ενώ ο δεύτερος ανήκει στην Ρίο Ά8ε και έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο.

Διαβάστε ακόμη:

"Επανήλθε για Ενό ο ΠΑΟΚ"

Έτσι το σκέφτεται ο Άγγελος

Πρέσινγκ σε Φορτούνη

News 24/7

24MEDIA NETWORK