Φουλ για μεταγραφές στον ΠΑΟΚ!

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με Αναστασιάδη, σειρά παίρνει η μεταγραφολογία. Διαβάστε για τον Ράντοβιτς και τους άλλους που βρίσκονται στη λίστα του Έλληνα τεχνικού.

Φουλ για μεταγραφές στον ΠΑΟΚ!

Αρκετοί παίκτες περνούν από το μικροσκόπιο του Άγγελου Αναστασιάδη και του Ζήση Βρύζα τις τελευταίες μέρες, καθώς, μετά την οριστική συμφωνία του Έλληνα τεχνικού με τον ΠΑΟΚ, στο προσκήνιο έχει έρθει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Ειδικότερα, στα γραφεία της Τούμπας έχει φθάσει πρόταση για τον καλύτερο παίκτη του πολωνικού πρωταθλήματος τη σεζόν που τελείωσε (είχε 27 συμμετοχές και 14 γκολ), τον Μίροσλαβ Ράντοβιτς.

Ο 30χρονος Σέρβος αγωνίζεται τόσο στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, όσο και στον άξονα και ο ΠΑΟΚ μπορεί να τον αποκτήσει από την πρωταθλήτρια Πολωνίας, Λέγκια Βαρσοβίας (με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2017) αν πληρώσει ρήτρα ύψους 500.000 ευρώ.

Ντίαθ και Γκόρντον

Από κει και πέρα, υπάρχουν δημοσιεύματα του ελληνικού και ξένου Τύπου για δύο ακόμη παίκτες. Εντός των τειχών, γράφεται πώς έχει προκριθεί από τους σκάουτερ του “Δικεφάλου” το όνομα του Ιάγο Ντίαθ της Λούγκο, ομάδας της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Πρόκειται για 21χρονο ακραίο μεσοεπιθετικό που θεωρείται επένδυση για το μέλλον και το κόστος απόκτησής του δεν είναι μεγάλο.

Φουλ για μεταγραφές στον ΠΑΟΚ!

Εξάλλου, η ιστοσελίδα “Skysports” σημειώνει πώς ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται και μάλιστα έχει κάνει κρούση στη Χάμιλτον για τον 22χρονο αμυντικό Ζίγκι Γκόρντον. Ο Σκωτσέζος διεθνής με τις μικρές Εθνικές της χώρας και με πολωνική υπηκοότητα, υπέγραψε πάντως πριν λίγες μέρες νέο συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τη Χάμιλτον.

Φουλ για μεταγραφές στον ΠΑΟΚ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK