Γεωργιάδης: "Παραπάνω απ' όσα άξιζε ο Αστέρας"

Ο Γιώργος Γεωργιάδης υποστήριξε ότι τόσο στην Τούμπα όσο και στην Τρίπολη, ο Αστέρας πήρε περισσότερους βαθμούς απ' όσους άξιζε, ενώ στάθηκε και στην κόπωση των παικτών του από τα πολλά παιχνίδια.

Γεωργιάδης: "Παραπάνω απ' όσα άξιζε ο Αστέρας"

"Ο Αστέρας με μία ουσιαστικά φάση κέρδισε το παιχνίδι, δεν ήταν καλύτερος από εμάς. Είχαμε και εμείς μία μεγάλη φάση με τον Αθανασιάδη, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε κι έτσι ο αντίπαλος πήρε το παιχνίδι. Σήμερα ήταν το 60ό παιχνίδι μας, είχαμε και πολλές απουσίες και γνωρίζοντας ότι έχουμε φάει και -3 βαθμούς παίζαμε με το μαχαίρι στην πλάτη. Θέλαμε να κερδίσουμε για να μένουμε ζωντανοί. Δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε κι έτσι χάσαμε", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Και προσέθεσε: "Και στα δύο παιχνίδια των πλέι οφ ο Αστέρας πήρε παραπάνω απ' όσα άξιζε, παίζει ρόλο και η τύχη κάποιες στιγμές. Δεν είχαμε φρεσκάδα και ενέργεια, πολλοί παίκτες φάνηκαν κουρασμένοι. Είναι φυσιολογικό, είμαστε στον Μάιο. Σήμερα έλειψε η φρεσκάδα από πολλούς παίκτες. Η κούραση υπάρχει σε όλους έχουμε δύο ημέρες να ξεκουραστούμε. Ας δώσουμε ότι έχουμε το Σάββατο για να κλείσουμε την χρονιά με σωστό τρόπο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK