Γιατί έκλεισε τους παίκτες στο ξενοδοχείο

Πρώτη φορά τους τελευταίους μήνες ο Στέφενς αποφάσισε η αποστολή΄του ΠΑΟΚ να διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο πριν από εντός έδρας παιχνίδι.

Γιατί έκλεισε τους παίκτες στο ξενοδοχείο
stevens1.jpg INTIME SPORTS

Ο Χουμπ Στέφενς είναι απ΄τους πλέον αυστηρούς προπονητές που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, στο θέμα της διανυκτέρευσης πριν τους εντός έδρας αγώνες έχει επιλέξει μία ιδιαίτερη ευχάριστη και καθόλου "σκληρή" πολιτική για τους παίκτες. Συγκεκριμένα, αφήνει τους παίκτες που συμπεριλαμβάνει στην αποστολή να κοιμούνται στα σπίτια τους και αν συγκεντρώνονται τη μέρα του αγώνα στο ξενοδοχείο.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης αποφάσισε να εγκαταλείψει την προσφιλή τακτική του και "μάντρωσε" τους ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" πριν τον αγώνα. Οι λόγοι που τον οδήγησαν σ' αυτή την απόφαση είναι συγκεκριμένοι και αρκετά σοβαροί:

-Καταρχήν, ο αγώνας είναι στις 15.00 και αν δεν είχε τους παίκτες μαζί του από το Σάββατο το βράδυ δεν θα είχε το χρόνο που χρειάζεται για την ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας και τη μελέτη, από πλευράς τους, του αντιπάλου.

-Επιπλέον, η βαθμολογική κατάσταση του αντιπάλου σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ένας μεγάλος αριθμός παικτών αφιέρωσε πολλή από την προσοχή του στην κλήρωση της Εθνικής, προβληματίζουν τον Στέφενς για το αν θα μειώσουν τα επίπεδο συγκέντρωσης της ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK