Γιατί η Φενέρ έστειλε τον Στοχ στον ΠΑΟΚ

Οι... αταξίες του 23χρονου Σλοβάκου μεσοεπιθετικού, Μίροσλαβ Στοχ, που "ανάγκασαν" την Φενέρμπαχτσε να του αφαιρέσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε στην ομάδα και να προχωρήσει στον δανεισμό του.

Γιατί η Φενέρ έστειλε τον Στοχ στον ΠΑΟΚ

Ο 23χρονος Σλοβάκος μεσοεπιθετικός ήταν από τα πρώτα αστέρια της Φενέρμπαχτσε. Εύλογο το ερώτημα πολλών γιατί η τουρκική ομάδα αφήνει έναν παίκτη με τις ικανότητες (73 συμμετοχές, 14 γκολ στην Φενέρ) του Στοχ και μάλιστα σε καλή ηλικία. Η απάντηση βρίσκεται στο γεγονός ότι το όνομα του συζητήθηκε έντονα και για εξωαγωνιστικούς λόγους, αφού είχε... πολυτάραχη ζωή με ξενύχτια, ποτά και γυναίκες.

Οπως, λοιπόν, αναφέρουν οι πληροφορίες που αντλούμε από την ιστοσελίδα "fotomac.com.tr", ο Στοχ απαθανατίστηκε σε ένα πάρτι μεθυσμένος και ημίγυμνος να χορεύει με μία, επίσης, ημίγυμνη γυναίκα, κάτι που όπως γράφεται δεν θα έμενε με τίποτα ασυγχώρητο από την Φενέρμπαχτσε. Οι εικόνες του περιστατικού κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και μάλιστα όπως τονίζεται ο Στοχ προσπάθησε μέσω ενός μεσάζοντα να αγοράσει τις φωτογραφίες και τα βίντεο για να σταματήσει τα αρνητικά σχόλια και τους εκβιασμούς που όπως αναφέρεται δεχόταν.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ κίνησε στην συνέχεια νομικές διαδικασίες, αλλά ο χρόνος του στην Φενέρ έδειχνε να τελειώνει. Μάλιστα, ο τότε τεχνικός της Εθνικής Σλοβακίας, Στάνισλαβ Γκρίγκα, δήλωσε: "Εχει προβλήματα με το αλκοόλ, αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι".

Το βίντεο κλιπ

Επίσης, ο Μίροσλαβ Στοχ έχει συμμετάσχει σε βίντεο κλιπ ραπ μουσικής, το οποίο μπορείτε να δείτε στο σχετικό video.

News 24/7

24MEDIA NETWORK