H απάντηση του Κατσουράνη

O Κώστας Κατσουράνης πέρασε πολλά μέσα στη σεζόν, ωστόσο με την ανάδειξή του σε δεύτερο πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ έστειλε μηνύματα σε όσους τον αμφισβήτησαν.

H απάντηση του Κατσουράνη

Σύμφωνα με τους φίλους του "δικεφάλου", οι οποίοι έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία της ΠΑΕ, ο διεθνής μέσος ήταν ο δεύτερος καλύτερος παίκτης της χρονιάς μετά τον Άλβες Λίνο.

Αυτό το γεγονός, αν μη τι άλλο, δεν μπορεί παρά να είναι μια δικαίωση για τον ίδιο καθώς με αυτόν τον τρόπο έδωσε την "απάντησή" του σε όσους δεν τον πίστευαν και τον αμφισβήτησαν.

Η σεζόν ήταν δύσκολη για τον 34χρονο, καθώς ακούστηκαν πολλά, μη εγκωμιαστικά, κατά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό. Όταν αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, μερίδα φίλων του αντιμετώπισε ιδιαίτερα επιφυλακτικά αυτήν τη μεταγραφή, θεωρώντάς τον ακόμη και... τελειωμένο.

Εν τέλει η διοίκηση δικαιώθηκε για την επιλογή της, αφού η προσφορά του "Κατσούρ" ήταν μεγάλη το διάστημα που έπαιξε στον ΠΑΟΚ και αποτέλεσε μεγάλο όπλο του για την έξοδο στα προκριματικά του Champions League.

O Κώστας Κατσουράνης έδειξε ένα πολύ καλό αγωνιστικό προφίλ και οι οπαδοί του "δικεφάλου" έχουν σχηματίσει μια άριστη άποψη για έναν παίκτη που φανέρωσε την ηγετική του φυσιογνωμία εντός και εκτός γηπέδου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK