Η ατάκα του Βιεϊρίνια για την ΑΕΚ χωρίς την... ΑΕΚ

Κόντρα στην ψυχραιμία που επέδειξε κατά την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη, αρνούμενος να φύγει, ο Αντελίνιο Βιεϊρίνια μίλησε για "ψεύτες και κλέφτες", ρίχνοντας το... ανάθεμα στους "κιτρινόμαυρους" για το γεγονός πως αρνήθηκε να μπει και να παίξει τις καθυστερήσεις του αγώνα.

Η ατάκα του Βιεϊρίνια για την ΑΕΚ χωρίς την... ΑΕΚ

Ουδείς αμφισβητεί πως μέσα στον πανικό που προκάλεσε η εισβολή (με το όπλο) του Ιβάν Σαββίδη, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ήταν η φωνή της λογικής.

Η κίνηση άρνησης στην εντολή του αφεντικού του γι' άμεση αποχώρηση από τον αγωνιστικό χώρο ξεχώρισε κι αποτέλεσε σωσίβιο, αφού διαφορετικά ο ΠΑΟΚ θα κινδύνευε με ακόμη βαρύτερες ποινές, όπως η αφαίρεση δέκα βαθμών!

Από τότε ο Πορτογάλος, αρχηγός του ΠΑΟΚ, προτίμησε να μην μιλήσει πέρα από έναν instagram-ικό διάλογο με τον Γιώργο Σαββίδη. Το έκανε όταν αισθάνθηκε πως κάτι παραπάνω είχε να πει. Σε εφημερίδα που εστιάζει στον ΠΑΟΚ, βέβαια (FORZA).

Τι ξεχώρισε; Η ατάκα " οι κύριοι από την Αθήνα δεν ήθελαν να βγουν", αναφερόμενος επί της ουσίας σε στελέχη - τεχνικό επιτελείο - ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, χωρίς όμως να τους κατονομάσει. Η οργή του δε για ό,τι συνέβη αποτυπώθηκε στη φράση " δυστυχώς, αυτή είναι η κατάσταση. Κερδίζουν αυτοί, που φωνάζουν. Κερδίζουν οι ψεύτες και οι κλέφτες".

Υπερασπίστηκε τέλος τον Ιβάν Σαββίδη λέγοντας " ήρθε από μία άλλη χώρα, είναι Έλληνας και ρίχνει λεφτά στη Ελλάδα, δίνει δουλειές. Είναι κακό αυτό; Γιατί είναι κακό;"

News 24/7

24MEDIA NETWORK