Η... στόφα του Βούκιτς

Τα κρίσιμα γκολ που έχει πετύχει ο Σέρβος μεσοεπιθετικός και η ατάκα του Στέφενς για την μεγάλη κλάση του στις εκτελέσεις φάουλ.

Η... στόφα του Βούκιτς

"Για τον Βούκιτς ξέραμε ότι ήταν καλός στις εκτελέσεις φάουλ, αν και μου φάνηκε κάπως μακρινό το σημείο που κερδίσαμε το φάουλ, όμως, έκανε καλό χτύπημα. Ισως γι' αυτό να ευθύνεται ότι στο ημίχρονο έκανε εξάσκηση στις εκτελέσεις". Με αυτή την δήλωση ο Χουμπ Στέφενς "υποκλίθηκε" στον Ζβόνιμιρ Βούκιτς για την κλάση του στις εκτελέσεις φάουλ και για το γεγονός ότι εξασκείται συνεχώς στα ελεύθερα χτυπήματα.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός "απάντησε" με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με τον Εργοτέλη. "Πάντα πιστεύω πως θα σκοράρω όταν μπαίνω στα ματς. Παίζω ποδόσφαιρο για να βάζω γκολ", είπε χαρακτηριστικά ο Βούκιτς, δείχνοντας αν μη τι άλλο την αυτοπεποίθηση που τον διακατέχει. Μία αυτοπεποίθηση που έχει δώσει φέτος στον ΠΑΟΚ αρκετούς βαθμούς, αφού τέσσερις από τις φορές που πέρασε ως αλλαγή πέτυχε κρίσιμα γκολ. Κόντρα στην Σαχτιόρ χτύπησε με κεφαλιά στις καθυστερήσεις, απέναντι στον Πλατανιά σημείωσε το νικητήριο τέρμα του ματς, ενώ στο ματς με τον Εργοτέλη με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ και πάλι στα... χασομέρια χάρισε στον ΠΑΟΚ τη νίκη. Πέτυχε κι ακόμη ένα τέρμα, μικρότερης σημασίας, στον αγώνα Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο Βούκιτς, πάντως, είχε... δείξει τις προθέσεις του από το καλοκαίρι και συγκεκριμένα από το φιλικό με την Πάσινγκ, όπου είχε σκοράρει με με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Απολαύστε τα σημαντικά τέρματα του Βούκιτς

ΠΑΟΚ-Σαχτιόρ 2-1

ΠΑΟΚ-Πλατανιάς 1-0

ΠΑΟΚ-Εργοτέλης 2-1

ΠΑΟΚ-Πάσινγκ 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK