Ηρεμία και αισιοδοξία ενόψει πλέι οφ

Παρά τα αντιθέτως διαδιδόμενα στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι ήρεμοι, αισιόδοξοι και αποφασισμένοι να παλέψουν στα πλέι οφ. Οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία, εξάλλου, το επιβεβαιώνουν.

Ηρεμία και αισιοδοξία ενόψει πλέι οφ

Οι παίκτες γνωρίζουν ότι για να έχουν ελπίδες κατάληψης της πρώτης θέσης χρειάζονται νίκες εκτός έδρας ή τουλάχιστον ισοπαλίες, με την προϋπόθεση ότι θα επικρατήσουν σε όλα τα ματς της Τούμπας.

Ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί λόγω του πλεονεκτήματος των τεσσάρων βαθμών, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι είναι έτοιμη να κυνηγήσει με πάθος όσες πιθανότητες έχει για τη μεγάλη διάκριση.

Στον οικονομικό τομέα, οι παίκτες έχουν πάρει κάποια χρήματα, αλλά δεν εισέπραξαν ούτε την προγραμματισμένη δόση στις 15 Απριλίου που αφορά τον διακανονισμό για τα οφειλόμενα του 2011 ούτε τη δόση Φεβρουαρίου για το 2012. Το οικονομικό, το συζητούν μεταξύ τους και όπως είναι λογικό τους ενοχλεί και υποσυνείδητα τους επηρεάζει, όταν, όμως, θα βγουν στο γήπεδο για την σέντρα του πρώτου αγώνα στα πλέι οφ θα το έχουν διαγράψει από το μυαλό τους.

Κανείς ποδοσφαιριστής δεν σκέφτεται όταν αγωνίζεται εάν είναι πληρωμένος ή όχι, ιδίως σε τόσο σημαντικούς αγώνες. Και οι ίδιοι λένε ότι οι οικονομικές εκκρεμότητες δεν θα καθορίσουν σε καμία περίπτωση την απόδοσή τους. Αυτό που θα καθορίσει την απόδοσή τους είναι το εάν θα βρεθούν σε καλή μέρα στους αγώνες των πλέι οφ και το εάν θα έχουν την πάντα απαραίτητη τύχη με το μέρος τους. Και τότε σε πολλά μπορούν να ελπίζουν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK