"Ιτάνζ, γύρνα πίσω"

Το κάλεσμα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ στον Καμερουνέζο τερματοφύλακα.

"Ιτάνζ, γύρνα πίσω"

Τις προηγούμενες μέρες ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει ταχθεί υπέρ της παραμονής στον ΠΑΟΚ ενός εκ των Ιτάνζ-Γλύκου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αυτός που κερδίζει έδαφος για να συνεχίσει να βρίσκεται στην Τούμπα είναι ο Σαρλ Ιτάνζ. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου επικοινώνησαν με τον ατζέντη του Καμερουνέζου τερματοφύλακα και του μετέφεραν την επιθυμία τους να υπερασπιστεί ξανά τα γκολπόστ του ΠΑΟΚ. Ο υψηλόσωμος γκολκίπερ από την πλευρά του υποδέχθηκε με θετικό τρόπο το κάλεσμα του Δικεφάλου.

Από εδώ και πέρα θα υπάρξουν και νέες επαφές των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με το περιβάλλον του Ιτάνζ, προκειμένου να λυθούν διάφορα ζητήματα που είχαν προκύψει από την πρώτη παρουσία του στην ομάδα. Για να σημειωθεί, βέβαια, η παραπάνω εξέλιξη χρειάστηκε να αλλάξει στάση ο Ιβάν Σαββίδης που ήταν εκείνος, ο οποίος ουσιαστικά τον ώθησε στο δανεισμό. Πλέον, όμως, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αντιλαμβάνεται ότι το καλύτερο για την ομάδα είναι να μην έχει παροπλισμένο τον Καμερουνέζο πορτιέρο.

Θέλει Βαλένθια ο Βιέρα

Στις "νυχτερίδες" θα συνεχίσει την καριέρα του όπως αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα "fichajes.net",σε ρεπορτάζ της την Παρασκευή (4/7) ο Τζόναθαν Βιέρα. Θυμίζουμε πως ο συγκεκριμένος παίκτης είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, η περίπτωσή του δεν προχώρησε λόγω διαφοράς στο οικονομικό κομμάτι.

Πρόταση Λέστερ σε Χαλίς

Ένας άλλος παίκτης που απασχόλησε τις τελευταίες μέρες το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, ήταν ο Ραφίκ Χαλίς. Ο Αλγερινός αμυντικός, για τον οποίο η ΠΑΕ διέψευσε πως υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς της, φέρεται να έχει πρόταση από την Λέστερ. Η ιστοσελίδα "clubcall.com" αναφέρει πως ο Χαλίς βρίσκεται στο στόχαστρο της αγγλικής ομάδας, η οποία επιχειρεί να τον αποκτήσει, μιας και ο παίκτης είναι ελεύθερος, αφού το συμβόλαιό του με την Ακαντέμικα έχει λήξει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK