Ιβάν Ρούνιε για ΠΑΟΚ

Το ενδεχόμενο αγοράς του Κροατη αμυντικού Ιβάν Ρούνιε από τη Νόρτζελαντ εξετάζουν στον ΠΑΟΚ. Τι λέει η πλευρά των Δανών.

Ιβάν Ρούνιε για ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις μεταγραφικές του αναζητήσεις και σε αυτές συμπεριλαμβάνεται η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Στα χέρια των ανθρωπων του ΠΑΟΚ υπάρχουν πολλές προτάσεις για παίκτες, φαίνεται, ωστόσο, ότι ο "Δικέφαλος" ψάχνεται για μία ακόμη περίπτωση Μακ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, στον ΠΑΟΚ εξετάζουν την προοπτική αγοράς του Κροάτη Ιβάν Ρούνιε από την Νόρτζελαντ. Ο 23χρονος υψηλόσωμος (1.92μ/) στόπερ είναι από τα βασικά στελέχη τη δανέζικης ομάδας, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2016 και ο ΠΑΟΚ έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του γενικού διευθυντή της Νόρτζελαντ, Γιαν Λάουρσεν: "Δεν μπορώ να σας πω κάτι συγκεκριμένο τώρα. Πολιτική μας είναι να μην μιλάμε για υποθέσεις που αφορούν τους παίκτες μας. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο", τόνισε αρχικά, ενώ σε ερώτηση για το αν η δανέζικη ομάδα είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον Κροάτη αμυντικό, απάντησε: "Έχω μία ομάδα που έχει μάθει να δουλεύει με νεαρούς παίκτες, τους οποίους εξελίσσει και στη συνέχεια τους πουλά".

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Ιβάν Ρούνιε είναι Κροάτης, γεννημένος στις 9 Οκτωβρίου του 1990 στο Σπλιτ. Αγωνίζεται στη νορβηγική Νόρτζελαντ ως κεντρικός αμυντικός, είναι δεξιοπόδαρος και έχει ύψος 1.92 μ. Οι Δανοί τον απέκτησαν από την κροατική ΝΚ Μόσορ τον Ιανουάριο του 2012, ενώ το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2016.

Έχει 72 συμμετοχές έως τώρα με την Νόρτζελαντ, στις οποίες μετρά ένα γκολ, μία ασίστ και οκτώ κίτρινες κάρτες. Μάλιστα, την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 αγωνίστηκε και στα έξι παιχνίδια που έδωσε η δανέζικη ομάδα στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα σε Τσέλσι, Σαχτάρ Ντόνετσκ και Γιουβέντους.

Έβαλε αυτογκόλ, αλλά η Νόρτζελαντ κέρδισε

Το πρωτάθλημα στη Δανία έχει ξεκινήσει και στην πρεμιέρα του στις 18 Ιουλίου, η Νόρτζελαντ κέρδισε με 3-2 την Βέστσελαντ και ο Ιβάν Ρούνιε ξεκίνησε βασικός. Βέβαια, είχε μία άτυχη στιγμή, αφού πέτυχε αυτογκόλ κάνοντας το 2-0 για την Βέστσελαντ, αλλά η ομάδα του κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει τη νίκη.

Βέβαια, υπήρξαν... και καλύτερες στιγμές από την παραπάνω στην καριέρα του, όπως το γκολ που πέτυχε για λογαριασμό της Νόρτζελαντ σε παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Ράντερς τον Δεκέμβριο του 2013. Όπως είναι φυσικό ο Ρούνιε εκμεταλλεύτηκε το ύψος του και με κεφαλιά πέτυχε το γκολ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK