Ιβιτς: "Μας πληγώνει η άδεια Τούμπα"

Ο ΠΑΟΚ νίκησε, έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στα πλέι οφ αλλά το μυαλό του Βλάνταν Ιβιτς είχε κολλήσει στην άδεια Τούμπα.

Ιβιτς: "Μας πληγώνει η άδεια Τούμπα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ολα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί έκαναν ένα καλό παιχνίδι ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο. Και στο α’ ήμασταν καλύτεροι. Τα προβλήματα που είχαμε ήταν στις στημένες φάσεις, αλλά είχαμε κατοχή και οι παίκτες έδειξαν αυτό που οι περισσότεροι έλεγαν όλη τη χρονιά ότι δεν έχουν. Ότι έχουν χαρακτήρα.

Δεν ξέρω πότε θα ξαναπαίξουμε, αλλά κάθε επόμενο παιχνίδι είναι πιο σημαντικό. Όλοι είμαστε κοντά στην βαθμολογία. Πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι και να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάναμε και σήμερα και να προετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι.

Το περισσότερο που μας λείπει είναι η γεμάτη Τούμπα. Αυτό μας πληγώνει. Σήμερα δουλέψαμε για όλους αυτούς που βλέπανε το παιχνίδι από το σπίτι τους για να χαρούν. Στα επόμενα οι παίκτες θα βγάλουν τον ομαδικό εγωισμό που έβγαλαν και στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε να παίξουμε ένα μήνα, ενώ η ΑΕΚ έπαιξε δύο δυνατά παιχνίδια.

Στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε και να παίρνουμε το τρίποντο. Πιστεύω ότι το έχουν καταλάβει και οι παίκτες, ξέρουν τι ζητάω, αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Δεν μπορώ να σας πω ότι περίμενα πως θα βάλει γκολ o Mυστακίδης. Είναι ένας παίκτης που έχει το γκολ, αλλά έρχεται από τραυματισμό. Είδα ότι ο Ζάιρο είχε κουραστεί κι έτσι αποφάσισα να κάνω αυτή την αλλαγή γιατί μας ενδιέφερε να κάνουμε την ανατροπή και να κερδίσουμε το παιχνίδι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK