Καλύτερη πρόταση για Τσίμιροτ από Άρνεσεν

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση για Τσίμιροτ στο ραντεβού Άρνεσεν-Ιμπράκοβιτς, όμως για τον 22χρονο μέσο υπάρχουν καλύτερες προσφορές. Ωστόσο, ο "Δικέφαλος" ελπίζει.

epa04363083 Sarajevo player Gojko Cimirot (R) fights for the ball with  player Borussia Moenchengladbach Caetano De Araujo Rafael (L) during their UEFA Europa League playoff first leg soccer match, between Sarajevo and Borussia Moenchengladbach, in Sarajevo, Bosnia, 21 August 2014.  EPA/FEHIM DEMIR
Τσίμιροτ-Σαράγεβο-μεταγραφή-ΠΑΟΚ EPA

Το ραντεβού του Φρανκ Άρνεσεν με τον αθλητικό διευθυντή της Σαράγεβο ολοκληρώθηκε περίπου στις 20:00, με τους δύο άντρες να συζητούν το ενδεχόμενο μεταγραφής του Γκόικο Τσίμιροτ στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δικέφαλος κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση για την αγορά του 22χρονου Βόσνιου αμυντικού μέσου στον εκπρόσωπο της Σαράγεβο που προβλέπει την καταβολή ποσού 1 εκ. ευρώ (500.000 ευρώ άμεσα και τα υπόλοιπα σε δύο δόσεις) και ποσοστό μεταπώλησης 20 με 25%.

Ο Αμπντουλάχ Ιμπράκοβιτς δίνει ελπίδες στον ΠΑΟΚ μετά από την ολοκλήρωση του ραντεβού, παρότι τονίζει ότι υπάρχουν καλύτερες προτάσεις.

Αυτό συμβαίνει επειδή ο Δικέφαλος έχει αποσπάσει το "ΟΚ' του Τσίμιροτ, πιθανότατα για τετραετές συμβόλαιο με 400.000 ευρώ ετησίως και με αυτό ως "όπλο" πιέζει την Σαράγεβο.

Διαβάστε ακόμη

Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Έρικ Σάμπο

Ανακοινώθηκε και ο Λέοβατς από τον ΠΑΟΚ

Σάμπο: "Να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK