Καλύτερη πρόταση για Τσίμιροτ από Άρνεσεν

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση για Τσίμιροτ στο ραντεβού Άρνεσεν-Ιμπράκοβιτς, όμως για τον 22χρονο μέσο υπάρχουν καλύτερες προσφορές. Ωστόσο, ο "Δικέφαλος" ελπίζει.

Καλύτερη πρόταση για Τσίμιροτ από Άρνεσεν

Το ραντεβού του Φρανκ Άρνεσεν με τον αθλητικό διευθυντή της Σαράγεβο ολοκληρώθηκε περίπου στις 20:00, με τους δύο άντρες να συζητούν το ενδεχόμενο μεταγραφής του Γκόικο Τσίμιροτ στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δικέφαλος κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση για την αγορά του 22χρονου Βόσνιου αμυντικού μέσου στον εκπρόσωπο της Σαράγεβο που προβλέπει την καταβολή ποσού 1 εκ. ευρώ (500.000 ευρώ άμεσα και τα υπόλοιπα σε δύο δόσεις) και ποσοστό μεταπώλησης 20 με 25%.

Ο Αμπντουλάχ Ιμπράκοβιτς δίνει ελπίδες στον ΠΑΟΚ μετά από την ολοκλήρωση του ραντεβού, παρότι τονίζει ότι υπάρχουν καλύτερες προτάσεις.

Αυτό συμβαίνει επειδή ο Δικέφαλος έχει αποσπάσει το "ΟΚ' του Τσίμιροτ, πιθανότατα για τετραετές συμβόλαιο με 400.000 ευρώ ετησίως και με αυτό ως "όπλο" πιέζει την Σαράγεβο.

Διαβάστε ακόμη

Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Έρικ Σάμπο

Ανακοινώθηκε και ο Λέοβατς από τον ΠΑΟΚ

Σάμπο: "Να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ"

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ