Καμία πρόταση για Βιεϊρίνια και καμία συμφωνία με Ντουγκλάο

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει στα χέρια της πρόταση από τη Μπλάκμπερν για τον Βιεϊρίνια, ενώ διαψεύδει συμφωνία με τους Ντουγκλάο και Μπογκοσιάν. Πόσο κοστολογεί ο Δικέφαλος τον Πορτογάλο μέσο.

Καμία πρόταση για Βιεϊρίνια και καμία συμφωνία με Ντουγκλάο

Όσον αφορά στην χιλιοειπωμένη πρόταση της Μπλάκμπερν για τον Βιεϊρίνια, την οποία επαναφέρουν κάθε τόσο ξένα ΜΜΕ στο προσκήνιο, τα δεδομένα είναι δυο: πρώτον, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει κάτι στα χέρια της, επίσημη πρόταση εννοούμε, ως βάση συζήτησης και δεύτερον, ο Θόδωρος Ζαγοράκης στην τελευταία συνέντευξη Τύπου της διοίκησης είχε ξεκαθαρίσει ότι με ένα ποσό π.χ. 4 εκατομμυρίων ευρώ ο Βιερίνια δεν πωλείται για τον απλούστατο λόγο ότι αυτό το ποσό θα χαθεί στην συνέχεια από την μη αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Επίσης, είχε κοστολογήσει επισήμως τον Βιεϊρίνια στα 12 με 13 εκατ. ευρώ. Είναι προφανές ότι με ένα ποσό άνω των 10 εκατ. ευρώ δεν θα μπορέσει να αντισταθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην πώλησή του. Δεν πωλείται, όμως, με λιγότερα, γιατί η αποχώρησή του θα αποδυναμώσει πάρα πολύ την ομάδα σε μια κρίσιμη καμπή και θα προκαλέσει τεράστια δυσαρέσκεια στον κόσμο.

Έτσι, εάν και εφόσον, όπως αναφέρουν τα νέα δημοσιεύματα, η τελευταία ανεπίσημη προσφορά των Άγγλων φτάνει τα 7 εκατ. ευρώ για την αγορά του Βιεϊρίνια, και πάλι δεν είναι αρκετή για να τον αποκτήσουν. Πάντως, είναι πολύ λογική η δημιουργία του σήριαλ με τον Πορτογάλο επιθετικό, αφού το όνομά του «πουλάει» στο εξωτερικό και έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες.

Επίσης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διέψευσε κατηγορηματικά οποιαδήποτε συμφωνία με τον αμυντικό της Καβάλας Φερέιρα Ντουγκλάο. Επίσης δεν υφίσταται κανένα θέμα με τον Ουρουγουανό επιθετικό της Σάλτσμπουργκ Χοακίν Μπογκοσιάν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK