Καταλήγει στον ΠΑΟΚ ο Λέοβατς

Ο Μαρίν Λέοβατς αναμένεται τη Δευτέρα (09/08) στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε αναλυτικά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Κροάτη αριστερού μπακ.

Καταλήγει στον ΠΑΟΚ ο Λέοβατς

Συζήτηση είχαν την Κυριακή ο ιδιοκτήτης της Ριέκα, Νταμίρ Μίσκοβιτς και ο ατζέντης του Μαρίν Λέοβατς με αποτέλεσμα να δοθεί το "ΟΚ" έτσι ώστε ο ποδοσφαιριστής να μεταβεί τη Δευτέρα (09/08) στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ.

Η Ντιναμό από το πρωί έχει πάρει τα μηνύματα πως ο Λέοβατς καταλήγει στον "Δικέφαλο" ενώ η μεταγραφή του θα κοστίσει στον ΠΑΟΚ περίπου 1.000.000 ευρώ (για την ώρα πάντως αυτό το ποσό δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις δύο πλευρές). Ο Λέοβατς είναι 27 ετών, πέρυσι (2014-15) αγωνίστηκε στην Ριέκα έχοντας κάνει προηγουμένως καριέρα στην Αούστρια Βιέννης και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ