Κάτσε, Κίτσιου δείχνουν τον δρόμο

Τα δύο παιδιά των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ που ήδη πατούν γερά στα πόδια τους.

Κάτσε, Κίτσιου δείχνουν τον δρόμο
INTIME SPORTS

Εάν ο ΠΑΟΚ ενσωματώνει κάθε χρόνο στην πρώτη ομάδα και δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα με δύο παιδιά των Ακαδημιών του, τότε σίγουρα θα βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Η αρχή τα τελευταία χρόνια έχει γίνει με τους Κάτσε και Κιτσιου, που, πλέον, πατούν γερά στα πόδια τους και αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της ανδρικής ομάδας του ΠΑΟΚ.

Ο Κίτσιου, παρόλο που έχει την ευχέρειά να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις, φαίνεται πως περισσότερο έχει δέσει ως δεξιός μπακ. Καλός με την μπάλα στα πόδια, με έφεση στις ασίστ και με αντοχές να ανεβοκατεβαίνει την πλευρά, βοηθάει τον ΠΑΟΚ, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Ο Κάτσε από την πλευρά του, κάνει εδώ και δύο χρόνια την "βρώμικη" δουλειά στον χώρο του κέντρου. Με δυνατότητα να τρέχει ασταμάτητα ο νεαρός μέσος έχει αποδειχθεί κάτι παραπάνω από πολύτιμος και γι' αυτό, άλλωστε, και για τους δύο, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, δεν τίθεται, πλέον, θέμα να παραχωρηθούν δανεικοί.

Ο Κίτσιου με 12 συμμετοχές την σεζόν 2012-13 και 46 παρουσίες με δύο γκολ την φετινή περίοδο, δείχνει να έχει βρει τον δρόμο του στον ΠΑΟΚ, όπως και ο Κάτσε, ο οποίος καθιερώθηκε επί Δώνη την περίοδο 2012-13 πέφτοντας κατευθείαν στα βαθιά. Εγραψε 41 συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ φέτος παρόλο που μεσολάβησε η τετράμηνη απουσία του από τα γήπεδα, πρόλαβε και σημείωσε 30 παρουσίες και ένα γκολ. Ο άλλος ποδοσφαιριστής των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ που είχε καθιερωθεί πριν τους Κίτσιου και Κάτσε ήταν ο Σταφυλίδης, αλλά εν συνεχεία δόθηκε στην Λεβερκούζεν.

Χρύσανθος Δοβλέτογλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK