Κατσουράνης: "Όσους μεγάλους παίκτες και να φέρεις, δεν φτιάχνεις ομάδα"

Ο Κώστας Κατσουράνης, παρά τη νίκη επί του ΠΑΣ και την πρωτιά στα πλέι οφ, έκανε αυτοκριτική, παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν η καλύτερη ομάδα της διαδικασίας, μίλησε για τα λάθη όλων και αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα.

Κατσουράνης: "Όσους μεγάλους παίκτες και να φέρεις, δεν φτιάχνεις ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο διεθνής μέσος του "Δικεφάλου" ανέφερε: " Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, είπαμε να δώσουμε ότι ψυχικά αποθέματα είχαμε στα αποδυτήρια. Όταν αποφασίσαμε να παίξουμε χωρίς φόβο και με τον καθένα να ζητάει τη μπάλα, ήρθε και η νίκη.

Τα πλέι οφ είναι κάτι πολύ κουραστικό και δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι ώρα να πανηγυρίζουμε. Τελείωσαν ευτυχώς όλα καλά για μας, αλλά χωρίς να δείξουμε πως είμαστε πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να οργανωθούμε και να μάθουμε από τη φετινή χρονιά. Όλοι κάναμε λάθη από τον πιο μεγάλο μέχρι τον τελευταίο που δουλεύει σε αυτή την ΠΑΕ. Πρέπει ο ΠΑΟΚ να λειτουργήσει ακόμα καλύτερα σε όλους τους τομείς για να γίνει αυτός που θέλει ο κόσμος του και εμείς οι ποδοσφαιριστές.

Είναι δύσκολο να μπεις στους ομίλους του Champions League. Όσους μεγάλους παίκτες και να φέρεις δεν φτιάχνεις ομάδα. Οι ομάδες χτίζονται δίνοντας ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Αν είσαι καλός όλη τη χρονιά μπαίνεις στα πλέι οφ και εκεί χρειάζεσαι και τύχη που είχαμε εμείς αυτή τη φορά για να πετύχουμε αυτό που πετύχαμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK