Κηπουρός, ο πρώτος...

Ο Στέφανος Αθανασιάδης στο ματς με τον Πλατανιά νικήθηκε για πρώτη φορά από τερματοφύλακα από το σημείο του πέναλτι "χαλώντας" έτσι το σερί του στις εύστοχες εκτελέσεις (videos).

Κηπουρός, ο πρώτος...
INTIME SPORTS

Μέχρι και το ματς με τον Πλατανιά ο Στέφανος Αθανασιάδης είχε εξελιχθεί σε... μετρ των χτυπημάτων πέναλτι. Από την άσπρη βούλα είχε σκοράρει στα παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης, την Ξάνθη και τον Πανιώνιο δείχνοντας μάλιστα ιδιαίτερη ψυχραιμία από τα 11 μέτρα. Πλέον στο ματς με τους Χανιώτες το σερί "χάλασε" και ο Φώτης Κηπουρός γίνεται ο πρώτος τερματοφύλακας που νικά τον Κλάους από το σημείο του πέναλτι.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ απέτυχε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο 44' μετά από παράβαση που έγινε πάνω στον Στέλιο Κίτσιου και έτσι από 100% ευστοχία, "πέφτει" στο 75% καθώς μέχρι στιγμής έχει εκτελέσει τέσσερα πέναλτι και έχει ευστοχήσει στα τρία. Η αλήθεια είναι πως τις προηγούμενες φορές οι εκτελέσεις του Αθανασιάδη ήταν πολύ καλύτερες, όπως θα διαπιστώσετε και στα παρακάτω βίντεο, με το ευτύχημα πάντως για τον ίδιο να είναι το ότι παρ' ότι έχασε πέναλτι αυτό δεν κόστισε στον ΠΑΟΚ.

Τα πέναλτι του Κλάους

Στο 1.28 η εκτέλεση

ΠΑΟΚ-Πλατανιάς:

Στο 1.46 η εκτέλεση

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ:

Στο 0.25 η εκτέλεση

Ξάνθη-ΠΑΟΚ:

Στο 1.15 η εκτέλεση

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης:

News 24/7

24MEDIA NETWORK