Κουμαλό στο Contra.gr: "Μπορώ να προσφέρω στον ΠΑΟΚ"

Το Contra.gr εντόπισε τον Μπονγκανό Κουμαλό, ο οποίος δήλωσε ανυπόμονος να προσφέρει στον ΠΑΟΚ. Ποια τα μηνύματα που έστειλε μέσω facebook.

Κουμαλό στο Contra.gr: "Μπορώ να προσφέρω στον ΠΑΟΚ"

Ο Νοτιοαφρικανός δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός, γράφοντας " Happy Happy Happy Happy. Ο Θεός να σας ευλογεί", ενώ σε άλλο μηνυμά του ευχαρίστησε τον ατζέντη του για την συμφωνία με τον "Δικέφαλο": " Η Ελλάδα είναι ωραία χώρα. Ελπίζω να το δείξει ο χρόνος μου μαζί τους. Η ευκαιρία που δεν μου δόθηκε στην πρώην ομάδα μου θα μου δοθεί τώρα χάρη στον Γκλιν".

"Ανυπομονώ!"

Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση του "γάμου" του με τον ΠΑΟΚ το Contra.gr εντόπισε τον Μπονγκανί Κουμαλό, ο οποίος δήλωσε λάτρης του τρόπου που αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ. " Ανυπομονώ", μας είπε αρχικά απαντώντας σε ερώτηση για το πως νιώθει που θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και πρόσθεσε σχετικά με τους λόγους που τον ώθησαν να επιλέξει τον "Δικέφαλο": "Είμαι λάτρης του τρόπου που αγωνίζεται η ομάδα και πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω στην άμυνα του συλλόγου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK