Ξαναστήνει την άμυνα ο Τούντορ

Ο Ιγκορ Τούντορ σκέφτεται να προχωρήσει σε αλλαγές στα μετόπισθεν στο παιχνίδι με την Κρασνοντάρ και να μην χρησιμοποιήσει το κλασικό 3-5-2 που προτιμά φέτος. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ξαναστήνει την άμυνα ο Τούντορ

Ο Ιγκορ Τούντορ μέχρι στιγμής την τρέχουσα σεζόν έχει δείξει πως είναι... λάτρης του 3-5-2, ωστόσο ο ΠΑΟΚ στο σημαντικό παιχνίδι με την Κρασνοντάρ μπορεί να εμφανιστεί με τέσσερις αμυντικούς. Στην προπόνηση της Τρίτης (3/11) ο Κροάτης δοκίμασε σύστημα με τους Κόστα, Μαλεζά (οι δύο τους ως στόπερ), Τζαβέλλα (αριστερά) και Σκόνδρα (δεξιά) να είναι στα μετόπισθεν μπροστά από τον Γλύκο.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν την Τετάρτη (4/11) στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και θα φανεί αν θα μπορεί να παίξει ο Βίτορ. Οπότε ίσως υπάρξει μια μικρή αλλαγή στην άμυνα. Από εκεί και πέρα ο Τούντορ στο κέντρο πιθανόν να βάλει δίπλα στον Τζιόλη τους Γκολάσα και Κίτσιου (ή Σάμπο) ενώ σκέφτεται ξανά να αφήσει στον πάγκο του Αθανασιάδη και να παίξει στην επίθεση με τον Μακ ο οποίος θα έχει στηρίγματα τους Πέλκα και Ροντρίγκες.

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ