Ξεκαθάρισμα στην Γ.Σ. και για Ζαγοράκη

Το θέμα της λογιστικής διευθέτησης του περιβόητου ποσού των 320.000 ευρώ, το οποίο είναι χρεωμένο στην καρτέλα του Θόδωρου Ζαγοράκη, αναμένεται να τεθεί επίσης στην ετήσια γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου.

Ξεκαθάρισμα στην Γ.Σ. και για Ζαγοράκη

Η υπόθεση εκκρεμεί ακόμα. Υπάρχει εδώ και καιρό απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, σύμφωνα με την οποία προτείνεται αυτό το ποσό να θεωρηθεί ως αναδρομική αμοιβή του πρώην προέδρου. Είναι απαραίτητη, όμως, για να αποκτήσει νομική υπόσταση αυτή η απόφαση, η έγκρισή της από το σώμα των μετόχων.

Στην γεμάτη ένταση, κυρίως λόγω αυτού του θέματος, γενική συνέλευση του περασμένου Μαρτίου, δεν είχε εγκριθεί η συγκεκριμένη πρόταση της διοίκησης από τους παριστάμενους μετόχους, ξεσηκώνοντας, μάλιστα, ακόμα και στο άκουσμά της, θύελλα διαμαρτυριών.

Ο Ζαγοράκης ηθικά από τον Βρύζα είναι καλυμμένος. Διότι με μια από τις πρώτες αποφάσεις που πήρε ως πρόεδρος ο Βρύζας, αναγνώρισε ότι όντως αυτό το ποσό χρησιμοποιήθηκε από τον Ζαγοράκη για ανάγκες της ομάδας. Ως εκ τούτου πέρασε απόφαση του διοικητικού συμβουλίου για τη λογιστική κάλυψή του, με το αιτιολογικό της αναδρομικής αμοιβής του Ζαγοράκη για την προεδρική του θητεία.

Νομικά, όμως, επαναλαμβάνουμε, απαιτείται η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου να εγκριθεί από τη γενική συνέλευση των μετόχων, αλλιώς δεν έχει ισχύ. Συνεπώς, το θέμα θα επανέλθει για να ξεκαθαρίσει στην ετήσια γενική συνέλευση του Δεκεμβρίου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ"

"ΠΑΟΚ" - Π.Α.Ε.

ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ 20.12.2012

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ», ΑΡ. Μ.Α.Ε. 99130/06/Β/86/77, σύμφωνα με το νόμο 2190/20 «Περί Ανωνύμων Εταιρειών» όπως ισχύει και το Καταστατικό της, καλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρίας σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 20η Δεκεμβρίου 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 17.00 στα επί της οδού Μικράς Ασίας - Γήπεδο Τούμπας γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Ανάγνωση των εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή επί των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρίας για την εταιρική χρήση από 01.07.2011 έως 30.06.2012.

2. Έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρίας και του Πίνακα Διάθεσης Αποτελεσμάτων για την εταιρική χρήση από 01.07.2011 έως 30.06.2012.

3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης 01.07.2011 έως 30.06.2012

4. Εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τις ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της Εταιρίας για την εταιρική χρήση από 01.07.2012 έως 30.06.2013 και καθορισμός της αμοιβής τους.

5. Έγκριση αμοιβής Ορκωτού Ελεγκτή για την κλειομένη χρήση (01.07.2011 - 30.06.2012)

6. Έγκριση αμοιβών μελών Διοικητικού Συμβουλίου

7. Έγκριση σύμβασης με WHITE AND BLACK M. ΕΠΕ

8. Διερεύνηση δυνατότητας εκλογής αιρετής διοίκησης - εκλογή διοικητικού συμβουλίου

9. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου.

Για να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση οι κύριοι Μέτοχοι, πρέπει σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2190/20 «Περί Ανωνύμων Εταιριών», όπως τροποποιήθηκε και το Καταστατικό της Εταιρίας να καταθέσουν τις μετοχές τους (ή τους προσωρινούς τους τίτλους) πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την οριζόμενη για τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της Εταιρίας στη Θεσσαλονίκη (Μικράς Ασίας - Γήπεδο Τούμπας) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη Ελληνική Τραπεζική Εταιρία.

Εντός της ίδιας προθεσμίας πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρία και οι σχετικές αποδείξεις κατάθεσης μετοχών καθώς και τα τυχόν νομιμοποιητικά έγγραφα και έγγραφα αντιπροσώπευσης».

- Ο Γιώργος Δώνης, λόγω ίωσης, απουσίασε από την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης, αλλά ήταν κανονικά παρών στην απογευματινή προπόνηση, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι τα μοναδικά προβλήματα τραυματισμών, ενόψει του αγώνα στη Βέροια, αφορούν τον Γκαρσία και τον Γεωργιάδη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK