Κωνσταντινίδη, να η ευκαιρία σου...

Η πίστη που υπάρχει στον ΠΑΟΚ για τον 18χρονο, Δημήτρη Κωνσταντινίδη και η ευκαιρία του να κερδίσει τις... εντυπώσεις στο ματς με τον Ολυμπιακό εφόσον τελικά αυτός αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας. Διαβάστε αναλυτικά.

Κωνσταντινίδη, να η ευκαιρία σου...

Μπήκε στον αγώνα με τον Παναθηναικό λόγω του τραυματισμού του Αραούχο Ετο, πλέον το πρόβλημα του Βραζιλιάνου δεν αποκλείται να του δώσει το δικαίωμα να παίξει και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, ο οποίος έχει αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τους "ερυθρόλευκους" αφού ο Ετο δεν είναι έτοιμος (αν αλλάξουν τα δεδομένα θα είναι αυτός βασικός αλλά τα πράγματα δεν είναι εύκολα στην παρούσα φάση, με τον ίδιο πάντως να θέλει να αγωνιστεί στο ματς της Κυριακής).

Ετσι ένας ακόμη "μικρός" του "Δικεφάλου" θα κληθεί να δώσει βοήθειες στους "ασπρόμαυρους" αλλά και να... φανεί περισσότερο. Μετά τους Κάτσε, Πέλκα και Κίτσιου ο Κωνσταντινίδης έχει και αυτός την ευκαιρία να "μαζέψει" τα βλέμματα πάνω του κάνοντας μια καλή εμφάνιση στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Τα πράγματα γι' αυτόν δεν θα είναι εύκολα αφού θα έχει να αντιμετωπίσει από την πλευρά του λογικά τον Αμπντούν (και πιο πίσω θα υπάρχει ο Χολέμπας), έτσι όμως θα έχει μεγαλύτερη αξία μια ικανοποιητική παρουσία του στο ντέρμπι. Στο ματς με τον Παναθηναικό έδειξε καλά στοιχεία όσο αγωνίστηκε, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να είναι η αλήθεια πως έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του.

Τον πιστεύουν πολύ στον ΠΑΟΚ

Εκτιμούν πως είναι ένα μεγάλο ταλέντο, κάτι που είχε διαπιστώσει και πέρυσι ο Λάσλο Μπόλονι αλλά δεν του έδωσε ευκαιρίες λόγω του νεαρού της ηλικίας του (είναι 18 ετών). Ο ίδιος, που αποτελεί αδυναμία του Ζήση Βρύζα, έχει παίξει στην Εθνική Νέων ενώ όσον αφορά τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά είναι ένας φουλ μπακ, έχει "έκρηξη" στο παιχνίδι του, είναι γρήγορος αλλά και τεχνικής.

Αυτά βέβαια θα πρέπει να τα δείξει και στα παιχνίδια της πρώτης ομάδας, με αυτά που έχει παίξει έως τώρα να είναι απέναντι στον Πανθρακικό (90'), τον Πλατανιά (3') και τον Παναθηναικό (45'). Θα χρειαστεί επίσης να βελτιωθεί από πλευράς τακτικής άποψης αλλά αυτή θα "έρθει" μέσα από ματς. Σε κάθε περίπτωση ο ίδιος εφόσον αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό έχει την ευκαιρία να κάνει το... ξεπέταγμά του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK