Λαϊκά δικαστήρια ξανά στην Τούμπα (video)

Η ήττα από τον Ατρόμητο δεν άρεσε καθόλου στον κόσμο της ομάδας που ήδη έχει συγκεντρωθεί έξω από τα αποδυτήρια.

Λαϊκά δικαστήρια ξανά στην Τούμπα (video)

Τα συνθήματα κατά των ποδοσφαιριστών του "Δικεφάλου" ήδη ξεκίνησαν και οι φίλοι των "ασπρόμαυρων" φωνάζουν " βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα, όποιος δεν μπορεί να πάει στα μπ#@$#@" .

Σύμφωνα με τους σεκιούριτι, μάλιστα, ο Παναγιώτης Γλύκος χτυπήθηκε από μπουκάλι, ωστόσο το τραύμα του δεν ήταν κάτι σοβαρό (εξετάστηκε από τους γιατρούς) και αποχώρησε κανονικά.

Κατά την έξοδο των Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Στέφανου Αθανασιάδη, Γιώργου Φωτάκη και Στέλιου Κίτσιου, οι οπαδοί του "δικεφάλου" εξαγριώθηκαν ακόμη περισσότερο και άρχισαν να τους πετούν αντικείμενα. Όταν ορισμένοι κινήθηκαν προς το μέρος τους, επενέβησαν οι υπάλληλοι ασφαλείας. Παρά τον πανζουρλισμό που επικράτησε, οι παίκτες κατάφεραν να φτάσουν στα αυτοκίνητά τους.

Καμαρά, Ολίσε, Κουμάλο, Βούκιτς και Κατσικάς βγήκαν από τα αποδυτήρια συνοδευόμενοι από ομάδα ανδρών ασφαλείας του ΠΑΟΚ. Μόλις τους είδαν οι φίλοι των "ασπρόμαυρων" επικράτησαν έντονες αποδοκιμασίες και προσπάθησαν να φτάσουν κοντά τους αλλά οι άνδρες του ΠΑΟΚ τους είχαν πάρει... αγκαζέ, τους έβαλαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν.

Ο Ιβάν Σαββίδης, που βρέθηκε μεταξύ φιλάθλων του ΠΑΟΚ, εισέπραξε τη δυσαρέσκεια του κόσμου.

Από τις αποδοκιμασίες δεν ξέφυγαν ούτε οι άνθρωποι της διοίκησης, γι' αυτό και ακούγεται το σύνθημα "ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με αρ#$%# και όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια".

Αρκετά ήταν τα υβριστικά συνθήματα για τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ζήση Βρύζα, και για τον σύμβουλο του Ρώσου επιχειρηματία, Θοδωρή Ζαγοράκη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK