Λουτσέσκου για... αντι-Αναστασιάδης

Για τον τεχνικό της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου και τον ΠΑΟΚ γράφουν οι Ρουμάνοι. Κρίσιμο ραντεβού Κρόιφ-Γκόλντχαρ.

Λουτσέσκου για... αντι-Αναστασιάδης

Σχετική αναφορά έχει η ιστοσελίδα sport.ro που "φέρνει" ως υποψήφιο τον Ρουμάνο για αντικαταστάτη του Αγγελου Αναστασιάδη εφόσον "σπάσει" το συμβόλαιο του Ελληνα προπονητή. Βέβαια το συγκεκριμένο δημοσίευμα επικαλείται τον ελληνικό Τύπο.

Κρίσιμο ραντεβού Κρόιφ-Γκόλντχαρ

Με τον ιδιοκτήτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα συναντηθεί ο Ζόρντι Κρόιφ και θα φανεί αν ο τελευταίος θα παραμείνει στους Ισραηλινούς ή δημιουργηθούν συνθήκες για συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ

Νέα αναφορά στο μέλλον του Ζόρντι Κρόιφ στην Μακάμπι Τελ Aβίβ έχουν στο Ισραήλ και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα sport1.maariv.co.il. Γράφεται πως θα συναντηθεί με τον ιδιοκτήτη της Μακάμπι, Μιτς Γκόλντχαρ στα τέλη Μάρτη ή στις αρχές Απρίλη πριν από την μεγάλη εθνική εορτή των Ισραηλινών, το Πεσάχ (εβραϊκό Πάσχα).

Ο Γκόλντχαρ σκοπεύει να του κάνει πρόταση για νέα συνεργασία για άλλα δύο χρόνια με αυξημένες αποδοχές ενώ σύμφωνα με άνθρωπο της Μακάμπι που αναφέρεται στον Κρόιφ "οι περισσότερες πιθανότητες είναι να μείνει και όχι να φύγει". Σε κάθε περίπτωση το ραντεβού του Κρόιφ με τον Γκόλντχαρ θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό αν ο πρώτος συνεχίσει στην Μακάμπι ή δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK