Μακ: "Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό είναι άνευ προηγουμένου"

Αιχμηρές ήταν οι δηλώσεις που έκανε σε σλοβακικό μέσο ο άσος του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ, σχετικά με τον Ολυμπιακό και την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε.

Μακ: "Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό είναι άνευ προηγουμένου"

"Καρφιά" για τον Ολυμπιακό, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο εξαπέλυσε ο άσος του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ, με δηλώσεις του στο σλοβακικό " pluska.sk"

"Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει σε μία δική του διοργάνωση με δικούς του διαιτητές. Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι άνευ προηγουμένου. Φυσικά, ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες. Είναι τροφή για σκέψη όταν σε κάθε παιχνίδι παίρνει πέναλτι", δήλωσε αρχικά για να συνεχίσει:

"Μέχρι και οι οπαδοί τους είναι στενοχωρημένοι που κερδίζουν με αυτόν τον τρόπο. Και οι άνθρωποι της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είναι μεγάλοι ανταγωνιστές μας, παραδέχθηκαν ότι αυτό που μας συνέβη στον ημιτελικό ξεπερνά όλα τα όρια και μας ενθαρρύνουν. Αυτό είναι σημαντικό για μένα. Το μόνο πράγμα που θα ήθελα είναι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να συνειδητοποιούσε τι συμβαίνει και να έπαιρνε ριζοσπαστικά μέτρα".

Μακ: "Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό είναι άνευ προηγουμένου"

Τέλος, σχολίασε: "Δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα. Έχει ακυρωθεί ολόκληρο το Κύπελλο, δεν είναι γνωστό αν θα συνεχιστεί. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μου έχουν συμπαρασταθεί και αυτό το εκτιμώ πάρα πολύ. Το ποδόσφαιρο στη χώρα πρέπει να είναι καθαρό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK