Μάρτενς: "Πρέπει να κάνω περισσότερα"

Ο Μάαρτεν Μάρτενς δεν μένει στο σημαντικό γκολ που σημείωσε στην Φλωρεντία, ενώ σχολιάζει το χειροκρότημα του κόσμου μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό

Μάρτενς: "Πρέπει να κάνω περισσότερα"
INTIME SPORTS

Είναι ένας από τους παίκτες που ο Αγγελος Αναστασιάδης περιμένει να προσφέρει πολλά περισσότερα. Ο λόγος για τον Μάαρτεν Μάρτενς, ο οποίος είναι δεδομένο ότι έχει ικανότητες που, όμως, ακόμη δεν έχει καταφέρει να δείξει σε απόλυτο βαθμό στον αγωνιστικό χώρο. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε, τόσο στο σημαντικό γκολ που σημείωσε στην Φλωρεντία, όσο και στην εξέλιξη που είχε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

"Ηταν ένα δύσκολο ντέρμπι, δεν είχε πολλές φάσεις. Ημασταν οργανωμένοι σαν ομάδα, τρέξαμε, ωστόσο, ο αντίπαλος με λιγοστές ευκαιρίες πέτυχε δύο γκολ κι αυτό είναι κρίμα. Παρότι δεν ήμασταν πολύ καλύτεροι απ' αυτούς το γεγονός ότι χάσαμε με δύο φάσεις είναι αυτό που μας στεναχωρεί. Θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα απ' αυτό το ματς και για μένα και η ισοπαλία, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα θα ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα", είπε αρχικά ο Μάρτενς αναφερόμενος στην εξέλιξη που είχε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στη συνέχεια μίλησε για το πρόβλημα στις επιστροφές, με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ δέχτηκε δύο γκολ στην αντεπίθεση: "Συμφωνώ με αυτό. Αυτό φαίνεται από τον τρόπο που δεχτήκαμε τα γκολ. Αυτό συνέβη και θα το συζητήσουμε σίγουρα στα αποδυτήρια. Θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε, ώστε να μην ξανασυμβεί στο μέλλον".

Για το χειροκρότημα του κόσμου παρά την ήττα σχολίασε: "Είμαστε όλοι μαζί, έχουμε έναν κοινό στόχο. Δουλεύουμε πολύ σκληρά, οι οπαδοί το βλέπουν. Είχαμε αρκετά καλά τα αποτελέσματα πριν από το σημερινό (κυριακάτικο) ντέρμπι και δεν νομίζω ότι μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα πρέπει να αλλάξουμε την οπτική μας, να αρχίσουμε να αμφιταλαντευόμαστε. Είναι καλό που ο κόσμος το αντιμετώπισε έτσι και μας χειροκρότησε. Ελπίζω μετά την διακοπή λόγω εθνικών ομάδων να ανασυνταχθούμε, να επανέλθουμε με νίκη και, κυρίως, να παραμείνουμε γεμάτοι αυτοπεποίθηση".

Για το ρεκόρ που έχασε την ευκαιρία να κάνει ο ΠΑΟΚ, με οκτώ συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, δήλωσε: "Δεν ήξερα ότι υπήρχε προοπτική γι΄αυτό το ρεκόρ, αυτά είναι στατιστική. Δεν είναι αυτό το σημαντικό, το σημαντικό είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Σημασία έχει να παίρνουμε σε κάθε παιχνίδι ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να κατακτήσουμε τον τίτλο στο τέλος της χρονιάς πρέπει να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια. Δεν με νοιάζει αν αυτό γίνει με σερί νικών. Οι μεγάλες ομάδες δεν χάνουν συχνά, μετά από μία ήττα υπάρχει απογοήτευση, αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά".

Για τη δική του παρουσία και αν πιστεύει ότι μετά το σημαντικό γκολ στην Φλωρεντία κάνει μία νέα αρχή: "Ηταν πολύ όμορφη στιγμή για μένα το γκολ που σημείωσα κόντρα στην Φιορεντίνα. Είχα πει μετά το παιχνίδι εκείνη την βραδιά ότι δεν είμαι ικανοποιημένος, γιατί φτάσαμε κοντά στη νίκη και δεν την πετύχαμε. Αν είχαμε κρατήσει λίγα λεπτά θα πετυχαίναμε μία σπουδαία νίκη, που θα ήταν πολύ καλή για την ομάδα, γιατί χρειαζόμασταν τους βαθμούς. Ηταν ωραίο για μένα που πέτυχα ένα γκολ, αλλά ήταν μόνο ένα γκολ και ξέρω ότι πρέπει να κάνω πολλά περισσότερα

News 24/7

24MEDIA NETWORK