Με 11άδα Νέας Σμύρνης στο ντέρμπι

Δεν θα αλλάξει τις επιλογές του ο Λάζλο Μπόλονι ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Με 11άδα Νέας Σμύρνης στο ντέρμπι

Την 11άδα που ξεκίνησε τον νικηφόρο αγώνα στην Νέα Σμύρνη θα παρατάξει, όπως όλα δείχνουν, ο Λάζλο Μπόλονι και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Όπως έδειξε ο Ρουμάνος τεχνικός στις τελευταίες προπονήσεις θα διατηρήσει το ίδιο σχήμα, καθώς φαίνεται ότι εξυπηρετεί τους σχεδιασμούς του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Δηλαδή, ο Κρέσιτς θα είναι ο τερματοφύλακας, ακραία μπακ οι Βραζιλιάνοι Λίνο και Ετό, ενώ στα στόπερ ο Κοντρέρας μαζί με τον Μαλεζά θα συμπληρώσουν την τετράδα της άμυνας, καθώς ο Τσιρίλο, παρότι αποθεραπεύτηκε, μάλλον θα μείνει στον πάγκο.

Ο Φωτάκης με τον Γκαρσία θα αποτελέσουν το δίδυμο στα αμυντικά χαφ. Ο Αρίας εξέτισε την ποινή του, αλλά δεν έχει ικανοποιήσει έως τώρα και δεν καλύπτει τις απαιτήσεις του Μπόλονι, ιδίως για ένα τόσο δυνατό ντέρμπι. Ο Ίβιτς θα είναι ο τρίτος μέσος στον κεντρικό άξονα. Ο Λαζάρ επανήλθε στις προπονήσεις, αλλά δεν είναι ακόμα 100%, αφού έχασε πολλές προπονήσεις, όπως και ο Γεωργιάδης.

Έτσι στην δεξιά πλευρά της επίθεσης θα παίξει ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Βιερίνια και φουνταριστός ο Αθανασιάδης, που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι στην Νέα Σμύρνη και εξελίσσεται στον βασικό σκόρερ του ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα προφυλάξει και θα κρατήσει «φρέσκους» κατά τα φαινόμενα για τον αγώνα με την Ρούμπιν Καζάν στην Ρωσία τον Λαζάρ και τον Γεωργιάδη στο απαραίτητο ροτέισον που θα κάνει για την ανανέωση της 11άδας, από την στιγμή που ακολουθεί τρίτο παιχνίδι - φωτιά την μεθεπόμενη Κυριακή με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Σ’ αυτή την σειρά των πολύ δύσκολων αγώνων εννοείται ότι θα χρησιμοποιηθεί και ο Τσιρίλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK