Μεγάλο φαβορί ο Δώνης

Ο ΠΑΟΚ θα ανακοινώσει τον νέο του προπονητή μέχρι την Τετάρτη 30/5 και όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι ο Γιώργος Δώνης. Και η διοίκηση Βρύζα τον θέλει στην Τούμπα και ο Θεσσαλονικιός προπονητής θέλει να έρθει.

Μεγάλο φαβορί ο Δώνης

Ο Δώνης είναι το μεγάλο φαβορί αυτή την στιγμή για την διάδοχη κατάσταση στον πάγκο για πολύ συγκεκριμένους λόγους:

Ο Ζήσης Βρύζας τον πιστεύει πολύ. Είναι νέος με αποδεδειγμένες ικανότητες.

Είναι Έλληνας, γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιός, γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και θα είναι πιο κοντά στους νέους Έλληνες παίκτες στους οποίους ποντάρει ο ΠΑΟΚ για το μέλλον του.

Μεγάλο φαβορί ο Δώνης

Ο... οικονομικός Γιώργος Δώνης

Είναι οικονομικότερος. Ο Λάζλο Μπόλονι μαζί με το τιμ του κόστιζε ετησίως καθαρά 830.000 ευρώ. Ο Δώνης με το δικό του τιμ θα κοστίζει πολύ λιγότερα.

Ο πρώην τεχνικός του Ατρόμητου είναι εντυπωσιασμένος από την πρόταση του ΠΑΟΚ και από το πλάνο που του κατέθεσε ο Βρύζας. Ζήτησε να φέρει μαζί του στην Τούμπα όλο του το τιμ (Αγγελίνας, Μένταν βοηθοί – Γεωργίτσας γυμναστής) και η διοίκηση του ΠΑΟΚ το αποδέχτηκε.

Μεγάλο φαβορί ο Δώνης

Δεν θέλει ξένο, ούτε Άγγελο...

Επίσης, ξεκαθάρισε στον Βρύζα ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα συνεργασίας με τον Γ.Χ. Γεωργιάδη, εάν ο τελευταίος επιστρέψει στον ΠΑΟΚ σε κάποιο πόστο μέσα στην ομάδα. Ο Γ.Χ. είναι και η εφεδρική λύση για πρώτος προπονητής σε περίπτωση άρνησης του Δώνη.

Ενδεχόμενο επιστροφής του Άγγελου Αναστασιάδη, απ’ όσα γνωρίζουμε, δεν υπάρχει, γιατί ο Βρύζας έχει διαφορετική προσέγγιση για το ποδόσφαιρο. Ούτε ξένο θέλει ο Βρύζας στην παρούσα φάση. Συνεπώς, ο Δώνης είναι και παραμένει η βασική επιλογή.

Διαβάστε ακόμη:

Αποτυπώματα Μπόλονι

"Απλήρωτος ο Μπόλονι και με παραπλανητικές υποσχέσεις"

Στον αστερισμό του Σταφυλίδη

Μπόλονι: "Εγώ ήμουν πάντα ειλικρινής"

News 24/7

24MEDIA NETWORK