"Μεγάλο όπλο για μας η Τούμπα"

Ο Χρήστος Ιντζίδης αναφέρθηκε στο σημαντικό παιχνίδι που έρχεται για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητo.

"Μεγάλο όπλο για μας η Τούμπα"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

Για τα δύο προηγούμενα ματς με Πανθρακικό και Καλλιθέα: "Το παιχνίδι στην Κομοτηνή αν και ξεκίνησε άσχημα καταφέραμε και το γυρίσαμε, στο τέλος ήμασταν εμείς χαρούμενοι με τους τρεις βαθμούς. Μετά από τρεις ημέρες - τέσσερις, στο παιχνίδι του Κυπέλλου αν και κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση κατά τη γνώμη μου κι είχαμε ευκαιρίες, δοκάρια, δεχτήκαμε δυο γκολ από φάσεις που, αν τις δείτε, δεν εμπνέουν κάποιο κίνδυνο. Εντάξει, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε και είναι το παιχνίδι αύριο που πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι εξαιρετικά και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης".

Για το πόσο δύσκολο είναι να συγκεντρωθεί ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Ατρόμητο, αφήνοντας στην άκρη το ματς με την Καλλιθέα: "Θέλοντας και μη πρέπει να το κάνουμε αυτό, αν θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και 100% έτοιμοι για το παιχνίδι το αυριανό. Θα το αφήσουμε προς το παρόν να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα κι όταν έρθει η ώρα θα κοιτάξουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι το οποίο θα γίνει μέσα στην Τούμπα".

Για το αν υπάρχουν διαφορές σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου: "Εννοείται . Η ήττα που είχαμε δεχτεί στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν - κατ' αρχήν - στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Η ομάδα δεν είχε "δέσει" τόσο καλά όσο πιστεύω είναι αυτή τη στιγμή. Ένα δεύτερο είναι ότι θα παίξουμε στην Τούμπα, μεγάλο "όπλο" για εμάς και πιστεύω να είμαστε εμείς χαρούμενοι".

Για το αν αισθάνεται παίκτης ειδικών αποστολών και αν νιώθει έτοιμος για το αυριανό ματς: "Κάθε ποδοσφαιριστής όταν του πει ο προπονητής ότι πρέπει να παίξει, πρέπει να είναι 100% έτοιμος. Έτσι θ' αρπάξει την ευκαιρία. Εννοείται πως αν μ' επιλέξει ο προπονητής να παίξω θα είμαι απόλυτα έτοιμος ν' αγωνιστώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK