Ο μοναδικός χαρακτήρας Σνάουτσνερ

Την Κυριακή (2/12) ο ΠΑΟΚ θα βρει στον δρόμο του έναν παίκτη που αγαπήθηκε όσο λίγοι από την "ασπρόμαυρη" οικογένεια.

Ο μοναδικός χαρακτήρας Σνάουτσνερ
INTIME SPORTS

Ενας από τους καλύτερους χαρακτήρες ποδοσφαιριστή που έχουν περάσει ποτέ από τον ΠΑΟΚ είναι ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Ο Πολωνός μπακ -που ο "Δικέφαλος" θα βρει την Κυριακή (2/12) στον αγώνα με την Βέροια στον δρόμο του ως αντίπαλο- είναι υπόδειγμα αθλητή, χαμηλών τόνων, που ποτέ δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα στα αποδυτήρια των "ασπρόμαυρων". Εμείς, με αφορμή από την συνάντηση ΠΑΟΚ-Σνάουτσνερ κάνουμε ένα flashback στην καριέρα του με την φανέλα του "Δικεφάλου" και θυμίζουμε δηλώσεις και γεγονότα που πιστοποιούν τους στενούς δεσμούς του Πολωνού αμυντικού με τον ΠΑΟΚ.

Ο Σνάουτσνερ μέτρησε συνολικά με τον "Δικέφαλο" στο στήθος 122 συμμετοχές, χωρίς να σκοράρει. Συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2007, ξεκινώντας μια "περιπέτεια" που σημαδεύτηκε από την αγωνιστική αναγέννηση των "ασπρόμαυρων" και από έντονες συγκινήσεις αλλά κανένα τίτλο. Τον εμπιστεύτηκαν όλοι οι προπονητές που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ, αν αναλογιστεί κανείς ότι καμία από τις πέντε περιόδους που έπαιξε στον "Δικέφαλο" δεν παραγκωνίστηκε και με 19 συμμετοχές την σεζόν 2007-08, 33 την σεζόν 2009-10, 17 την σεζόν 2009-10, 35 την σεζόν 2010-11 και 18 την σεζόν 2011-12, ήταν πάντα από τα βασικά "γρανάζια" του ΠΑΟΚ.

"Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ΠΑΟΚ"

"Έμεινα πέντε χρόνια στον ΠΑΟΚ, είναι πολύ δύσκολο να τον αποχωριστώ. Κρατώ τον ΠΑΟΚ στην καρδιά μου, αλλά ήρθε η ώρα να φύγω. Κρατάω τα περισσότερα παιχνίδια, όλα τα ευρωπαϊκά, τα ντέρμπι στην Ελλάδα και τον κόσμο της ομάδας. Έζησα μεγάλες χαρές και κακές στιγμές, κρατάω μόνο τις καλές και έχω πολλά συναισθήματα αυτή τη στιγμή. Στα αποδυτήρια μίλησαν όλα τα παιδιά με πολύ καλά λόγια για μένα και την οικογένειά μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ΠΑΟΚ, θα τον βλέπω σε κάθε παιχνίδι και θα τον έχω στην καρδιά μου", είχε πει στις τελευταίες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ, φανερά συγκινημένος, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από το βίντεο που ακολουθεί.

Η συγκίνηση του Σνάουτσνερ

Στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ ο γιος του

Ο γιος του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, Μαξ, είναι ποδοσφαιριστής στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ: "Τον έχουν προωθήσει σε γκρουπ με μεγαλύτερα από εκείνον παιδιά. Τον παρακολουθώ πολύ συχνά στις προπονήσεις, όποτε μπορώ είμαι εκεί. Γίνεται καλή δουλειά στις Ακαδημίες κι ο Μαξ είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Γιατί να μην είναι μια μέρα κι αυτός στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ;", είπε πριν από μερικές ημέρες ο νυν αμυντικός της Βέροιας και... αποκάλυψε πως την Κυριακή (2/12) ο γιος του θα υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK