Μπόλονι: "Μόνο ο Θεός ξέρει..."

Ο Λάζλο Μπόλονι προτίμησε να απαντήσει διπλωματικά στην ερώτηση που αφορούσε το μέλλον της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος προπονητής, αφού ανέλυσε το νικηφόρο παιχνίδι με τη Δόξα, αναφέρθηκε στο φλέγον ζήτημα των ημερών, απαντώντας με χρησμό...

Μπόλονι: "Μόνο ο Θεός ξέρει..."

Αρχικά ο τεχνικός του Δικεφάλου υποστήριξε: " Είμαι χαρούμενος γιατί μετά από μόνο δύο μέρες από το παιχνίδι με τη Ρούμπιν νικήσαμε. Ξέρερ πως είναι δύσκολο να προετοιμάζεις την ομάδα σε δύο μέρες. Είχα ζητήσει να είμαστε παρόντες στα τελευταλία τέσσερα ματς της σεζόν και χαίρομαι πως μέχρι στιγμής είναι έτσι. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο μέχρι εκεί που κάναμε την διαφορά. Πριν βάλουμε το γκολ χάσαμε ευκαιρίες και εκεί ήμουν θυμωμένος. Και εκείνη την στιγμή ο Σαλπιγγίδης μας έκανε ένα δώρο και μετά τα πράγματα ήταν πιο εύκολα. Είχα δει ένα-δύο παιχνίδια της Δόξας. Ο νεαρός Βραζιλιάνος μας δημιούργησε προβλήματα μπροστά, όπως και ο Ουγγρος ποδοσφαιριστής τους. Για εμάς ήταν σημαντικό που χρησιμοπουήσαμε παίκτες φρέσκους και πρέπει τώρα να ρίξουμε την αυτοσυγκέντρωση μας στο ματς του Κυπέλλου γιατί ήταν το πιο σημαντικό για εμάς".

Ακολούθως είπε...

Για το θέμα με την πρόταση που έχει από την Σαουδική Αραβία: "Ξέρω πως αυτό το θέμα είναι σημαντικό για εσάς. Είδα τι φρενίτιδα έπιασε τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα. Ημουν ξεκάθαρος όσο το δυνατόν μπορούσα. Η αυτοσυγκέντρωση μου όμως τώρα είναι στο παιχνίδι για το Κύπελλο. Αυτό με νοιάζει τώρα".

Για το αν θα υπάρχει εξέλιξη μετά το ματς του Κυπέλλου: "Μόνο ο Θεός ξέρει..."

Για το τι δεν του άρεσε: "Είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν τις κάναμε γκολ, αυτό δεν μου άρεσε. Μετά επίσης τα γκολ που βάλαμε, θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα για να τελειώσουμε το ματς, όμως δεν το κάναμε. Είχαμε και κάποια λάθη στην τεχνική αλλά το γήπεδο δεν ήταν το κατάλληλο".

Για το λόγο που η ομάδα χαλάρωσε μετά το 2-0: "Ημασταν κουρασμένοι. Ο Γκαρσία, ο οποίος είναι πολύ καλός παίκτης, έδειξε κάποια κούραση. Το θέμα αυτό είναι ψυχολογικό και μετά τεχνικό. Μας λείπει το φονικό ένστικτο. Γενικά είναι ψυχολογικό αλλά και θέμα τεχνικής. Σήμερα όμως ήταν και θέμα σωματικό. Σήμερα ο Κλάους μπορεί να μην έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι, αλλά πρέπει να καταλάβει πως η θέση του θέλει υπευθυνότητα και να μοιράζει το παιχνίδι. Πρέπει εκεί να βελτιωθούμε".

Για τον Γλύκο: "Ο Γλύκος στα ματς που έπαιξε δεν ήταν δύσκολα. Παίζει γιατί είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Είναι σε ένα καλό δρόμο. Τα παιχνίδια δεν του έδωσαν δυνατότητα να δείξει πράγματα. Και πλέον πρέπει να δω τι θα γίνει με τους τερματοφύλακες".

Για την κλήρωση με την Ουντινέζε: "Δεν είναι η καλύτερη κλήρωση για εμάς. Είμαι χαρούμενος που θα παίξουμε με μια δυνατή ομάδα που έρχεται από ένα δυνατό πρωτάθλημα. Θα είναι ένα δυνατό τεστ για εμάς. Για να πω παραπάνω πράγματα για εκείνο το παιχνίδι είναι νωρίς. Δεν ξέρω ακόμη κατ' αρχήν ποιους παίκτες ο ΠΑΟΚ θα δηλώσει στο UEFA. Ισως μερικοί παίκτες φύγουν, δεν ξέρω ποιος θα μπορούσε να έρθει. Ετσι το να πώ κάποια πράγματα για αυτό το παιχνίδι είναι δύσκολο".

Για το θέμα με τον Σαλπιγγίδη και την θύρα 4: "Χθες είχα μια συνάντηση με 2-3 ανθρώπους γι' αυτό το θέαμα. Αυτό το θέαμα είναι από τις κερκίδες και είναι έτσι ένα πολεμικό παιχνίδι που γίνεται στην θύρα 4. Και νομίζω πως τις τελευταίες φορές το 95% που βρίσκονται εκεί είναι οι νικητές αυτής της μάχης. Και νομίζω πως το 95% χαίρονται με νίκες και ειδικά με ένα παίκτη όπως ο Σαλπιγγίδης. Καταλαβαίνω πως αυτό είναι ένα δικό τους πρόβλημα και πως είναι μια διαμάχη μαζί του. Εγώ είμαι χαρούμενος όταν ο Σαλπιγγίδης μού δίνει λύσεις, όπως σήμερα, όπως το ματς με την Τότεναμ που έδωσε πολύ καλές απαντήσεις. Και πρέπει να πω ένα ευχαριστώ γι' αυτό το θέαμα που μας παρουσιάζουν από τις κερκίδες. Καλά Χριστούγεννα..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK