Να αποδείξει ότι δεν είναι ο "αδύναμος κρίκος"

Ο Γιώργος Κατσικάς θα αγωνιστεί βασικός στο ντέρμπι του "Καραϊσκάκης" και αυτή είναι η ευκαιρία του να περάσει με επιτυχία ένα δύσκολο τεστ.

Να αποδείξει ότι δεν είναι ο "αδύναμος κρίκος"
INTIME SPORTS

Ο τραυματισμός του Μιγκέλ Βίτορ, έβγαλε τον Γιώργο Κατσικά από την αφάνεια σε μια κρίσιμη εποχή για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο κεντρικός αμυντικός του "Δικεφάλου" έχει μπροστά του ένα πολύ δύσκολο τεστ.

Ο νεαρός αμυντικός θα τραβήξει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τα βλέμματα πάνω του, αφού δεν είναι από τους θεωρητικά "βασικούς" και καλείται να αποδείξει στο "Γ. Καραϊσκάκης" ότι δεν είναι ο... αδύναμος κρίκος του ΠΑΟΚ, όπως τον θεωρούν πολλοί.

Βέβαια, ο Κατσικάς δεν πρέπει να αγχωθεί ότι θα αγωνιστεί βασικός σε μια δύσκολη έδρα και κόντρα σε έναν πολύ ικανό σκόρερ όπως είναι ο Κώστας Μήτρογλου. Αντίθετα, ο παίκτης του ΠΑΟΚ πρέπει να αποδείξει στον Χουμπ Στέφενς ότι μπορεί να σταθεί σε τέτοιου επιπέδου ματς και ότι αξίζει να του δείξει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Κατσικάς έχει αντιμετωπίσει ακόμη δύο φορές τον Ολυμπιακό, όντας παίκτης του ΠΑΟΚ. Η πρώτη ήταν στις 5/2/2012 στο ματς ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός που οι Πειραιώτες επικράτησαν με σκορ 0-2, με τον κεντρικό αμυντικό του "Δικεφάλου" να αγωνίζεται για 11 λεπτά, ενώ η δεύτερη ήταν στις 25/11/2012 όταν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός είχαν έρθει ισόπαλοι με σκορ 1-1 και πάλι στην Τούμπα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK